FØRSTE GANG MORTEN OG JEG…

Jeg leste dette innlegget på bloggen til Isabelle og synes det var et skikkelig morsomt innlegg! Så Isabelle, jeg håper det går fint at jeg lånte det med et par forandringer 😉

Første gangen vi møttes 

Dette har nok de aller fleste fått med seg. Vi møttes for første gang på innspillingen av Love Island, den aller første dagen da de første deltakerne flyttet inn i villaen.

Første gangen vi kysset 

Ting går fort på Love Island, haha. Det var samme natt som vi sov i daybed sammen i stede for å sove nede med de vi egentlig var i par med. Det var så koselig, og jeg tror det var litt over en uke etter at vi møttes.

Første gangen vi var på date 

Vi fikk jo ikke dratt på en ordentlig date før etter sånn fem uker der inne, men vår første date i Norge hadde vi den andre dagen da Morten besøkte meg i Oslo for første gang. Vi gjorde noe så uromantisk som å spise burrito på Steen & Strøm.

Første gangen vi hadde sex 

Nok en gang Love Island, men heldigvis var det ingen som fikk det med seg!

Første gangen vi var ute på byen sammen 

Det må ha vært på bursdagen min. Jeg feiret den i Oslo med vennene mine og Morten selvfølgelig, og da dro vi ut på byen etterpå. Kamerarullen min var full av klissete bilder av oss to.

Første gangen vi var i utlandet sammen 

Vi møttes jo i utlandet, men den første utenlandsturen etter at vi kom hjem var til Barcelona! Det var veldig moro fordi vi snakket om det inne på Love Island. “Hvis vi vinner drar vi til Barcelona”, så vant vi jaggu meg og da ble det tur. Det var en fantastisk tur og jeg føler litt at det ble vår by, hihi.

Første gangen vi kjøpte noe av verdi sammen

Det var leiligheten det. Den kjøpte vi i slutten av mars og siden det har vi kjøpt en god del ting av verdi sammen og jeg har jo kjøpt meg inn i bilen hans, men leiligheten er definitivt det største.

Første gangen vi kranglet 

Hm… Første gang vi kranglet ordentlig var ganske sent ute i forholdet. Det var morsomt nok innspillingen av en Youtube-video som utløste det. Jeg hadde så sykt lite lyst til å lage den, men hadde sagt ja sikkert tjue ganger og Morten ble naturlig nok lei av det. Så det ble faktisk til en liten krangel.

Første gangen vi var på kino 

Vi har enda ikke vært på kino!!! Vi har prøvd det flere ganger, til og med bestilt billetter to ganger og ikke dratt. Det er jo så mye koseligere å se på film hjemme i stua, da kan man kose!

Første gangen vi møtte familien til hverandre 

Jeg møtte hans ganske tidlig. Da vi kom hjem fra Love Island dro han hjem i tre-fire dager før han kom til Oslo hvor vi var i tre-fire dager. Så ble jeg med han hjem til Lindesnes og møtte foreldrene hans, broren hans og kjæresten til broren, tror jeg møtte mormoren også faktisk. Noen uker senere dro vi til familien hans i Nord-Norge og jeg møtte onkler, tanter, fettere og besteforeldre. Morten møtte søsteren min på den turen til Nord-Norge fordi hun studerte der, også møtte han pappa ordentlig for første gang i oktober i forbindelse med bursdagen min da han kom til Oslo.

Første gangen Morten kjøpte blomster til meg 

Første og eneste gang jeg har fått blomster av Morten var på bursdagen min. Jeg synes egentlig det er helt greit, jeg trenger ikke blomster i hytt og vær, da hadde jeg bare blitt skeptisk og lurt på om han hadde gjort noe shady bak ryggen min 😉

Det første jeg tenkte om Morten

At han var veldig kjekk! Jeg husker jeg tenkte det da han gikk inn inn villaen, noe som gir mening fordi han er veldig kjekk.

7 kommentarer

Siste innlegg