SUNRISE BY AUSTRALIA

Hei, fineste dere og god søndag! Nå har Morten og jeg nettopp spist frokost og prøver å planlegge dagen videre. Vi har både lunsj- og middagsreservasjon så det er i boks, men det er tiden ellers vi lurer litt på. Planen var egentlig å fra til Northern Quarter som visstnok skal være et ganske kult sted, men vi er så grusomt allergiske begge to at vi ikke orker å være ute.

Det er faktisk helt kritisk akkurat nå. Vi går rundt som to energiløse zoombier med hovne øyn og rennende nese. Jeg må jo være så ærlig og si at det legger en stor demper på turen, hehe. Det å gå rundt og bare nyte faller liksom bort fordi det bare er vondt og plagsomt, men men.

Heldigvis finnes det innendørsaktiviteter også! Vi har funnet en innendørs minigolfbane som skal være ganske kul, takk for tips forresten. Så får vi ta det derfra. En ting er i hvert fall sikkert og det er at når jeg får lege i Kristiansand i morgen så skal jeg booke en time asap. Jeg trenger en sprøyte, haha.

Så må jeg jo legge til at bortsett fra allergihelvete så har turen vært kjempefin så langt! Westlife er faktisk ordentlig bra live så en konserten var over all forventning. Vi har spist masse digg mat, altså Manchester kan mat. I går stoppet vi på et sted vi kom over og tok noen drinker. Det var et nydelig sted og de hadde masse kule drinker som smakte fantastisk! Dere må innom her hvis dere skal til byen. Sunrise by Australia heter det og ligger i Spinningfields i nærheten av The Ivy og masse andre kule steder.

Nå skal jeg fikse meg litt før vi turer avgårde til minigolfen! Nyt søndagen, fineste dere og følg med i kveld for da kommer det et ganske morsomt innlegg om jeg får si det selv 😉

 

18 kommentarer

Siste innlegg