TIL DEG SOM SKAL PÅ EN FØRSTE DATE

… Et par velmenende tips til alle som skal på en første date …

🖤 Husk å ta med lommeboken. Tanken på å sitte der med regningen uten penger til å betale… Ingen i verden kommer til å tro at du faktisk har glemt lommeboken hjemme, så sjekk en ekstra gang på forhånd.

🖤 Det trenger ikke si pang. Jeg har alltid vært litt der at det må si pang med en gang vi møtes, men… Jeg har lært. Noen forhold trenger tid på seg, så ikke tenk på daten som bortkastet selv om du ikke faller pladask ved første møte. Kanskje dere trenger noen fler?

🖤 Ikke møt personen hjemme hos deg (eller han). Du kjenner ikke mennesket!!! Det er ikke sikkert at du vil at han skal vite hvor du bor og for alt du vet er han en seriemorder som skal drepe deg i det du går inn hjemme hos han. Møt hverandre i offentligheten, litt tryggere.

🖤 Sjekk ut menyen på forhånd. Jeg er en person som er skikkelig ubesluttsom, særlig når det kommer til mat (fordi det finnes så mye godt og jeg vil ha alt). Hvis dere skal ut og spise kan det være kjekt å sjekke menyen på forhånd så du har et par alternativer klare og ikke bruker 200 år på å velge hva du skal spise.

🖤 Ha med mobilen… men legg den bort under daten. Hvis du ikke kjenner daten din fra før så vet du faktisk ikke hva du går til, derfor burde du alltid ha med en fulladet telefon og fortell gjerne noen hvor du skal være. Sannsynligheten for at du skal på date med en psykopat er liten, men man vet aldri. Uansett så kan du legge bort mobilen under selve daten! Det er kleint om den ligger og lyses opp av snaps og meldinger annenhver minutt.

🖤 Man kan gjøre mye gøy på første date! Du trenger verken å dra ut og spise eller ta en drink (selv om det er to gode alternativer). Personlig vil jeg ikke spise noe på første date, usikker på hvorfor haha. Heldigvis er det mye annet gøy man kan gjøre! Dere kan finne en aktivitet som for eksempel shuffleboard, minigolf, bowling eller curling. Ellers kan dere gjøre det enkelt å gå en tur. Det er koselig!

🖤 Ikke se på film… Altså det er første date. Poenget er at dere skal bli kjent. Kino og film er derfor dårlige alternativer på en første date fordi det gjør det litt vanskelig å faktisk snakke sammen.

🖤 Husk å ha det gøy! Jeg pleide å være livredd før en date og hvorfor gir egentlig ingen mening. Du skal møte et menneske, begge vil bli bedre kjent og det er bare å kose seg med det! Prøv å dropp de høye skuldrene og alt av forventninger. Kos deg!

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg