UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Nelly

JAKKE JUNKYARD / SKJORTE HER / SKJØRT HER / SKO NIKE

AKKURAT NÅ: Jeg er så vidt i gang med dagen. Vi skal prøve å rekke trening før vi kjører til Sørlandet hvor vi skal på nye visninger.

UKENS TANKE: Jeg har et problem… Jeg knytter meg nemlig til alle leiligheter jeg er på visning i. Vel, de jeg liker i hvert fall haha. Det er jo derfor jeg ender opp med å grine når vi ikke får leiligheten. Så målet mitt med visningene denne uken er å ikke knytte meg. Det kan bli vanskelig fordi jeg planlegger jo hvordan jeg skal innrede i det jeg kommer inn et sted, haha.

UKENS FAVORITTPLAGG: Det blir den grønne dressen som dere ser nederst i dette innlegget. Helt forelska!

UKENS SERIE: Nå er jeg tilbake på Game of Thrones. Jeg må få sett det ferdig før den nye sesongen kommer ut slik at jeg er up to speed.

UKENS CRAVING: Hva craver jeg ikke, haha. Herregud, jeg er så usunn om dagen! Blir helt kvalm av meg selv. Nei, uff. Det er virkelig ikke sånn man skal behandle kroppen sin. Jeg får jo mye mer energi og alt når jeg spiser normalt og ikke spise godis hver eneste dag. Krise!

UKENS HØYDEPUNKT: Åh, denne uken har jeg hatt så mange høydepunkt. Det blir vanskelig å velge ett (som jeg sier hver uke haha). Jeg hadde det veldig moro på lørdag, både på Hafjell, vors, byen og ikke minst da vi avsluttet med å spille sjakk på en bar. Sååå det får bli lørdag!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Folk som ikke svarer på meldinger.

UKENS ØNSKELISTE: Åhhh, har lyst på dette!

JAKKE HER / BUKSE HER / BODY HER / SKO HER / JAKKE HER

UKENS POSITIVE: At jeg har hatt det veldig gøy! Det er ikke noe spesifikt, men jeg har bare hatt en veldig fin og morsom uke og det er bra.

UKENS MATRETT: Jeg lagde hjemmelaget indisk linsesuppe en dag, utrolig stolt av meg selv. Jeg velger den rett og slett fordi jeg var flink haha.

UKENS SANG: Mahmood – Soldi

UKENS FAVORITT-BILDE: Elsker dette bildet fra fredag kveld. I look smashing!

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg