I MIN REISEVESKE

Reklame | Annonselenke Nelly / BikBok

Et innlegg som har vært etterspurt nesten hver gang jeg har vært ute på reise er dette innlegget. Hva har jeg i reisevesken min, eller håndbagasjen som jeg egentlig sier. Endelig har jeg klart å surre meg til å lage innlegget, så her ser dere hva jeg pleier å ha med meg. I tillegg har jeg ofte med meg en bok på lengre reiser og egentlig alltid en powerbank, men den glemte jeg rett og slett å finne frem da jeg skulle ta bildene. Wopsi!

VESKE DAY HER / NAKKEPUTE PRIMARK / TYGGIS / STRIKK BIKBOK / SOVEMASKE / PASSHOLDER H&M / LOMMEBOK H&M / PLANLEGGER TING / TAMPONGER / DEODORANT / FACEMIST RITUALS / HÅNDKREM / LIP BALM / INTIMSERVIETTER / MAC / KAMERA 

Jeg liker å ha litt toalettsaker tilgjengelig i håndbagasjen, særlig på lengre flyturer og de med mellomlanding. Hvis jeg skal noe rett fra flyplassen og ikke til et hjem eller på et hotell med en gang så er det greit å kunne freshe seg opp litt. Derfor har jeg ofte med intimservietter og deodorant i vesken.

Håndkrem, lip balm og facemist er for fuktighet. Huden blir fort veldig tørr, særlig på lengre flyturer og tamponger er alltid kjekt å ha.

Nakkepute er et must for meg på fly fordi jeg nesten alltid sovner. Sovemasken er som regel med, særlig på lengre flyturer så jeg kan sove i fred. Tyggis er et must og hårstrikk er alltid kjekt å ha med.

Kamera og Mac er alltid med i håndbagasjen (selvfølgelig med beskyttelse). Jeg pleier også å ha med Olympus-kameraet mitt, men det brukte jeg til å ta bilder her haha.

Planleggeren min! Jeg har forelsket meg helt i denne og nå står alt jeg trenger å vite her, så den må med.

 

 

8 kommentarer
  1. Hva er dine meninger rundt miljøvern og karbon-fotavtrykk, med tanke på at du reiser så mye med fly og kjøpe mye klær på nett?

   1. Jeg ønsker å oppleve mye og da må man ofte fly for å komme seg steder 🙂 Jeg har ikke bil, jeg tar sjelden buss eller annen transport for den saks skyld når jeg er hjemme fordi jeg går over alt, jeg spiser minimalt med kjøtt så jeg tenker at mine flyturer og litt nettshopping en gang i måneden er helt innafor. Vi må kunne leve livet vårt, hvis ikke, hvorfor skal vi være her?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg