SMINKLØSE DAGER OG MOBILFRI SONE

Reklame | Lapoint - sponset tur / annonselenke Nelly

PS. nettet er litt av og på her så ikke bli redd om det er litt merkelige updates. De kommer så fort nettet er tilbake!BIKINITOPP SHEIN / BIKINITRUSE NELLY HER

Ahhh, så deilig det er å være på ferie! Jeg har helt glemt hvordan det er å være i ordentlig varme. Det å stå opp tidlig, spise en deilig og frisk frokost før man legger seg på stranda og sover til lyden av bølgene. Det er riktignok ikke like digg når man våkner opp dehydrert og munnen er fylt med halve Sahara, men så kommer man fort over det etter en slurk vann eller to da 😉

Jeg elsker dette stedet. Jeg kan ikke huske sist jeg slappet så mye av som det jeg gjør her. Jeg stresser ikke over noe som helst. Det kan ha litt å gjøre med at jeg nesten ikke bruker verken mobil eller Mac. Vi har kun internett når vi er på campen fordi 4G er svindyrt her og jeg gadd rett og slett ikke kjøpe et kontaktkort. Jeg fant ut at jeg antakeligvis har utrolig godt av å ha mindre tilgang til telefonen og der hadde jeg rett. Det er så deilig! Mobilen ligger som regel i vesken. Den er ikke med på surfetimer og ikke under måltidene og på stranda annet enn når jeg knipser et par raske bilder. Ordentlig ferie dere!

Jeg har vært alt for mye på jobb i løpet av de siste feriene mine og da blir det liksom ikke ferie. Jeg tror jeg har jobbet mer enn hva jeg har gjort hjemme, haha. I hvert fall i Roma, da var det helt kritisk. Naturligvis går mye av tiden på campen til jobb, men det er jo bare noen timer i løpet av dagen så jeg vil si at dette er det nærmeste jeg har vært en ordentlig ferie på lenge.

En annen ting som er skikkelig digg er at jeg hat helt sminkeløse dager. Jeg forstår ikke en gang hvorfor jeg pakket med noe sminke i det hele tatt fordi det er jo så deilig å gå uten! Jeg har ikke rørt sminkepungen siden jeg kom og jeg tviler på at jeg kommer til å gjøre det i det hele tatt. Huden min blir nok veldig glad for en pause.

Med andre ord så nyter jeg livet til det fulle med sol, surfing og kokosnøtter.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg