SRI LANKA

Reklame | Lapoint - sponset tur

Hei, fra varmen! Altså, det er så utrolig digg å endelig være i et varmt klima igjen. Det er faktisk deilig å være klam, haha. Det er det virkelig ikke ofte jeg sier, men nå kjenner jeg at både hud, kropp og sinn trengte en tur til varmere strøk.

Dagen i dag har vært ganske tung. Fra vi reiste hjemmefra til vi var fremme på campen tok det rundt tjue timer, om ikke mer. Jeg fikk heldigvis sove på det siste flyet og litt i bilturen etterpå, men Morten sov ikke et sekund stakkars. Da vi fikk rommet vårt i totiden sloknet han med en gang, noe som ikke er så rart med tanke på at han kun var noen få timer unna å døgne, haha.

Alt i alt har dagen vært veldig fin! Det var så deilig å komme frem til campen vi skal bo på denne uken. Den er utrolig flott og det ser egentlig ut som en stor villa! Jeg vil bare presisere at selv om denne turen er sponset av Lapoint så kommer jeg ikke til å skrive noe jeg ikke står 100% inne for, så alt som blir publisert om denne turen er min helt ærlige mening. Bare sånn hvis noen var i tvil, men det trenger dere egentlig aldri å være <3

Tilbake til dagen i dag. Vi fikk en kjempefin velkomst og ble vist rundt på området av en «social host». Alle som jobber her virker å være utrolig utadvendte og chill, noe som gjør at jeg slapper veldig godt av. Da blir liksom terskelen for å spørre om ting, små som store, ganske mye lavere og det liker jeg.

Vi var ganske kjørt etter reisen, så vi har tatt det helt med ro i dag. Jeg har fått jobbet litt, Morten tok seg en velfortjent powernap, vi var på et informasjonsmøte hvor vi fikk vite enda mer om campen, opplegget, selve surfingen og annen nyttig info og vi fikk spist en deilig middag. I dag har de meat free monday, noe jeg ble ganske glad for. Jeg spise jo veldig lite kjøtt og er litt ekstra skeptisk i utlandet, sorry not sorry. Nå be jeg forsikret om at det kommer til å være rikelig med utvalg resten av uken også så jeg tror ikke det blir et problem å finne noe å spise.

Jeg må bare si at jeg er utrolig fornøyd så langt! Nå er jeg supergira på morgendagen som blant annet inneholder den aller første surfetimen, sol og vi har tenkt til å utforske litt mer av nærområdet. Nå er klokken over midnatt her og jeg er ganske gira på å ha litt mer energi i morgen enn hva jeg har hatt i dag så nå logger jeg av for i kveld. Gleder meg masse til å dele denne turen med dere og husk at dere kan følge meg gjennom dagen på snap (andreasveinsdot) og Instagram @andreasveinsdottir.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg