11 TING JEG TENKER PÅ NÅ

Reklame | Annonselenke Nelly

JUMPSUIT HER 

Jeg har en jobb jeg kan ta med meg hvor som helst i verden! Selv om det kanskje blir litt dårligere tall når jeg er på tur så er det virkelig verdt det.

Jeg skulle ønske Instagramfeeden min alltid var så sommerlig som den er nå. Det er så fint!

Det er så vanskelig å vite at jeg egentlig har masse penger, men at jeg ikke har de allikevel fordi det er egenkapitalen min hehe. Er jo absolutt verdt å bruke de på det, men er så vanskelig å se de stå på kontoen min. Forhåpentligvis forsvinner de snart inn i en leilighet.

Folk som skal ta hver eneste lille kamp i hverdagen, da blir du sliten til slutt og det gagner ingen. Du blir bare den gretne personen ingen gidder å forholde seg til.

Denne gangen har jeg klart å ta meg skikkelig ferie! Litt morsomt med tanke på at jeg faktisk er på en jobbreise, men takket være begrenset tilgang til internett klarer jeg å koble helt av!

Surfing er sykt vanskelig og sinnsykt hardt! Jeg har blåmerker ,skrubbsår og på slutten av timen klarer jeg ikke en gang reise meg opp på brettet fordi jeg er så sliten. Ikke rart surfere ser spreke ut.

Tenk at jeg har en hel eske med sommerklær hjemme i boden som jeg ikke fikk med meg fordi nøkkelen ikke passet. Er det mulig? Må få de opp med en gang jeg kommer hjem.

Jeg har så morsomme samarbeid om dagen!!! Det gjør meg glad å dele ting jeg liker skikkelig godt med dere <3

Jeg trenger en hund i livet mitt asap.

Planleggingsboken jeg kjøpte for en stund siden er det lureste jeg har kjøpt på veldig lenge. Jeg er helt avhengig av den!

Jeg er helt hekta på Michelle Obama-boken. Jeg har liksom ikke tatt meg tid til å starte ordentlig på den før nå, men bøker er helt perfekt å ha med på stranda for en rastløs sjel som meg.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg