SURGFING OG KOKOSNØTTER

Reklame | Lapoint - sponset tur / annonselenke Nelly

Hei, fininger! Jeg håper dere har hatt en fin dag så langt. Tenk, nå er det ikke lenge til helg så hold ut de siste dagene med jobb, skole eller hva enn du måtte holde på med.

Vi nyter fortsatt tilværelsen her på Sri Lanka og har kost oss med en digg lunsj på campen og tatt det med ro i dag Jeg har hatt litt mageproblemer, men det ser heldigvis ut til å være på vei bort.

Det er altså så deilig her! Herregud, jeg er så utrolig takknemlig for at Lapoint ga oss muligheten til  å dra på Surf Camp og oppleve alt dette sammen. Vi lærer oss å surfe (så vidt det er), opplever en helt ny kultur og et nytt land. Det er rett og slett fantastisk.

Ja, når vi først snakker om surfing. Jeg ante ikke hvor beinhardt det faktisk er! Jeg hadde absolutt innstilt meg på at det kom til å bli tung og at surfing er vanskelig, men wow. All respekt til de som faktisk surfer og får det til å se lett ut, haha. Etter to dager med surfekurs var både Morten og jeg ganske så stive og støle i kroppen og vi trener jo regelmessig, men dette er en helt annen form for trening. Blåmerker og skrubbsår har vi også endt opp med, men det er på en rar måte litt digg. Jeg føler at vi virkelig har gått i ilden (vel, vannet i denne settingen) for å gjøre vårt beste og lære mest mulig. Og vet dere hva? Det er så moro!

Den følelsen jeg fikk da jeg klarte å stå oppreist på en bølge å ha bittelitt kontroll. Den følelsen har jeg aldri kjent på før! Det var så kult og så moro! Skikkelig mestringsfølelse og det er ikke mye som er diggere enn å klare noe som er skikkelig vanskelig, eller hva sier dere?

Vi har enda ikke fått tatt noen bilder av surfing fordi vi har vært for opptatt med å faktisk prøve å surfe, haha, men fortvil ikke! I løpet av dagen i dag eller morgendagen skal vi ta oss en ekstra tur ned på stranden og prøve oss litt i bølgene på egenhånd. Det som er så digg er at vi har tilgang til surfeutstyret her så vi kan øve så mye vi vil! Nå har vi vært ganske kjørt etter de første timene og prioritert å slappe av på hver vår solseng med en kokosnøtt i hånda, men nå som vi er litt mer inne i det så skal det nok gå fint.

Åh, bare se på disse bildene… Jeg tror jeg blir her jeg.

BIKINI HER

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg