JAKTEN PÅ DRØMMEBOLIGEN

Reklame | Annonselenker Nelly

JAKKE HER / BUKSE BERSHKA / SKO HER 

Hei, fine dere og god morgen! Dette innlegget skrev jeg i går slik at det kunne publiseres til normal norsk tid. Vi er jo 4,5 time foran her så det må litt planlegging til for at ting skal bli akkurat som jeg ønsker det, hehe.

Det jeg egentlig skal skrive om er det overskriften tilsier, nemlig boligjakten Morten og jeg er i gang med nå. Jeg fortalte dere at vi dro på vår aller første visning forrige uke, men jeg har ikke gitt dere noen oppdatering siden det.

Leiligheten vi så på var helt perfekt. Den var så fantastisk at jeg nesten begynt å grine. Vi snakker helt nyoppusset med beliggenhet midt i sentrum. Jeg var solgt i det jeg gikk inn døren og så at den var enda finere i virkeligheten enn på bilder. To store soverom, et nydelig kjøkken og et stort bad. Selvfølgelig ville vi ha den, men det var bare et lite problem… Budrunden startet allerede klokken tolv dagen etter visningen og vi hadde enda ikke fått godkjent lånet. Når tror dere vi fikk det? Et par timer etter at leiligheten ble solgt til takst. Åh, da var jeg så lei meg. Hadde den gått flere hundre tusen over så hadde det liksom vært greit, men denne kunne vi faktisk fått.

Da Morten prøvde å vise meg nye leiligheter samme dag så gikk det ikke, haha. Som jeg sa til han «dette er som å begynne å date igjen like etter å ha blitt dumpa, det går ikke. Jeg trenger tid». Snakk om dramatisk, men hallo det var jo drømmeleiligheten min! Nå har jeg heldigvis kommet litt over det og klarer å glede meg over det som faktisk er en veldig hyggelig nyhet, nemlig at vi får det lånet vi søkte om og at neste gang vi finner en leilighet som er helt perfekt så kan vi være med i budrunden på ordentlig.

Nå er vi jo på ferie, men når vi kommer hjem skal vi finkjemme boligmarkedet for å se om vi kan finne noe aktuelt. Så boligjakten er absolutt i gang og begge to er vel mer enn klare for å legge avstandsforhold-kofferten på hylla og faktisk bo sammen.

8 kommentarer

Siste innlegg