TIL DEG SOM SVETTER, RUNKER OG BLØR I SOLARIUM

La oss ta en liten prat om solarium, fordi vet dere hva? Dere er elendig! I hvert fall mange av dere. Jeg tar ikke mye sol fordi, vel det er utrolig skadelig. Allikevel hender det jeg går innom Brun og Blid for å sole meg, ta en powernap og få varmen i kroppen – alt på en gang. Da er det litt kjedelig at den som har tatt sol før meg er et ekkelt menneske!

Fordi mange tydeligvis ikke forstår enkel skikk og bruk tenkte jeg å gå gjennom noen enkle retningslinjer med dere. 

Du tørker av solsengen etter bruk! Jeg tørker alltid nøye av sengen før jeg legger meg ned uansett, men det er ekstra ekkelt når svetten fra personen før eg ligger i dammer i sengen. ÆSJ!!!! Kan vi ikke være litt greie med hverandre og vaske etter oss? Se for deg at du ikke gidder å vaske bort svetten din og møter på en kollega eller crushet fra studiet ditt utenfor døren fordi han eller hun skal inn etter deg. Det blir kleint det!

Ikke ha sex i solariet. Altså personlig forstår jeg ikke hvorfor det er spennende? Okei, det er et offentlig sted, men da ville jeg heller valgt doen på Oslo City liksom (plis ikke gjør det heller). Solarium er trange, varme og en million andre mennesker har ligget deg før deg og SKAL LIGGE DER ETTER DEG. Det er bare ekkelt. Særlig når dere ikke vasker og rydder opp etter dere… Vi vil ikke sole oss i din sperm. 

Bytt tampong og bind på et toalett – ikke i et solarium. Okei, det er faktisk ekkelt å komme inn i et rom hvor det første man ser er et brukt bind eller en brukt tampong, full av blod. Selv om det ligger i søppelbøtta så ser vi det. Det verste er at mensenblod begynner å lukte, særlig om det ligger i et varmt rom… Så vær så snill! Jeg vil ikke sole meg i mensenlukt. 

Kast papiret i søppelbøtta. Hvorfor er det vanskelig da? Om du har brukt det papiret til å vaske etter deg eller tørke sperm vet jeg ikke, men det er ikke hyggelig å komme inn i solariumsrommet når det er papir over alt fordi personen før er for lat til å treffe søppelbøtta. 

Ikke runk i solariet. Dette går nesten innenfor det å ikke ha sex fordi vel… Det er også sølete og EKKELT. Herregud må du virkelig gjøre det et sted hvor andre skal være etter deg? Kom deg hjem på gutterommet. 

Spis lunsjen din et annet sted. I hvert fall om du ikke klarer å tørke bort smulene etter deg. Seriøst hvem vil vel legge seg i et solarium hvor noen har spist en sandwich og sølt over hele solsengen. Å, se der var det en agurkskive ja. Litt ketchup. Deilig, her vil jeg sole meg.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

21 kommentarer

Siste innlegg