UKENS SPØRSMÅL // FLYTTING, KYSSEBILDET, JULEGAVER ++

Føler du at du og Sofie har sklidd litt fra hverandre? Ikke at dere er mindre venner eller noe, men at dere kanskje ikke er så nære som før?

Nei, det føler jeg på ingen måte. Sofie er en av mine aller nærmeste og det håper og tror jeg hun alltid vil være. Vi klikket med en gang og har funnet ut at vi er utrolig like på mange områder, haha. Det er mye jeg kan snakke med henne om som jeg ikke føler jeg kan snakke med andre om og sånt, så det er amazing.

Hvilken by bor foreldrene dine i?

De bor i Larvik. 

Hva fikk du av Sofie som julegave 🙂

Jeg fikk en fuktighetskrem til ansiktet som jeg elsker! I tillegg fikk jeg en king size eske med Kinder Maxi og to andre sjokolader. Haha, sjokolade <3

Hva er vitsen med å holde det kyssebildet anonymt når du legger det ut på storyen din med over 10000 seere?? Ikke så veldig anonymt spør du meg

For det første har jeg ikke 10 000 på snap, bare så det er sagt. For det andre skulle ikke det bildet bli lagt ut på story, men det var en liten feil jeg begikk etter litt mye vin den kvelden, haha. Selv om jeg la det ut betyr ikke det at den andre personen ønsker å bli identifisert på en offentlig blogg. Det håper jeg dere forstår. 

Hvorfor begynte du å blogge?

Fordi jeg hadde lyst til å dele det jeg skriver. Jeg har alltid likt å skrive og har ikke vært fremmed for oppmerksomhet, haha. Derfor var blogging ganske naturlig for meg å starte med. 

Hva føler du når Sofie sier hun skal flytte til Trondheim? Kommer du til å savne henne?

Jeg forstår kjempegodt at hun vil flytte tilbake dit hvor hun føler seg hjemme. Jeg vil jo egentlig flytte med henne! Nå vet jeg ikke helt hva som vil skje, men herregud ja jeg kommer til å savne henne om vi flytter fra hverandre. Jeg elsker å bo med Sofie!

Hvem er gutten du la ut bilde av at du kysser på mystory?

Han er en veldig hyggelig gutt fra Larvik, mer enn det ønsker jeg ikke å utdype, haha. Se svaret over her!

Vet du hvor Sofie skal flytte når hun flytter ut eller skal hun bo der dere bor nå?

Hun skal flytte til Trondheim :-(.

Hvilken parfyme bruker du?

Jeg bruker The Scent fra Hugo Boss!

Har du noen nyttårsforsetter?

Jeg har mål :-D. Haha, dere kan lese målene mine for 2018 HER

Har du hatt en fin jul?

Ja, veldig! Dette er den beste julen jeg har hatt på mange år og jeg ville at den skulle vare lenger… 

Hvor skal du reise? Du la jo ut bookingbekreftelse på mystory.

Marte, bestevenninnen min og jeg har bestemt oss for å reise utenlands neste nyttårsaften og er tidlig ute. Det var ikke så dumt for da vi skulle booke hotell var det flere som allerede var utsolgt nyttårshelgen 2018! Det er sykt. Vi må booke flybilletter senere da fordi det er ikke en gang lagt ut. Jeg vil vente litt med å avsløre hvor vi skal til ting er 100% bekreftet!

Skulle du ønske at du var en av de som sjekker inn på PH 2018?

Nei. Ikke med den gjengen som skal nå, haha. Jeg har så gode minner fra årets sesong og jeg vil ikke risikere å ødelegge det med en dårligere opplevelse neste år. Når det er sagt er det litt vondt fordi jeg savner det sååå mye! Det å tenke på at noen andre skal være der nå er så trist…

Hvem var favoritten din på PH?

Meg selv!!! Haha, sånn seriøst. 

Er du religiøs?

Nei, altså på papiret er jeg kristen. Jeg er døpt og konfirmert i kirken, men jeg er ikke troende. 

Hvordan farger du bryna?

Før brukte jeg en farge fra Depend, men nå farger jeg de hos Beauty House (sponset).

Hvordan kommer du og Sofie til å holde kontakt når hun flytter?

Hm… Vi kommer nok til å besøke hverandre mye. Det er i verste fall en liten fly- eller busstur mellom oss. Så kommer vi helt sikkert til å FaceTime en god del, slik som vi gjør nå når hun er ute og reiser. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

6 kommentarer

Siste innlegg