SLIK SKAL VI GJØRE LEILIGHETEN KLAR FOR NYTTÅRSAFTEN

Wiiii, i dag er det nyttårsaften! Jeg er stressa fordi dette året er over og tiden går så fort, men samtidig gleder jeg meg til et nytt år med blanke ark og nye muligheter. Spennende, men skummelt som alt annet her i livet. Uansett er jeg klar for å feire det gamle året og ønske det nye velkommen i kveld!

I går var vi som sagt i byen en tur for å handle inn pynt til nyttårsaften. Det klarte vi ganske så bra da for å si det sånn. Når det er en så spesiell dag er det viktig å markere det. En måte å gjøre denne dagen spesiell og skille den fra hvilken som helst annen fest er å pynte! Pynt bordet, glassene, vinduene og ja… Pynt alt!

Vi gikk for pynt i både gull, sølv og sort. Jeg synes det blir ganske kult når man kombinerer alle tre, særlig når det meste i gull og sølv glitrer i tillegg. Åh, som jeg gleder meg til å se resultatet av dette. Hvis det blir vellykket skal dere får se, haha. Hvis ikke så får dere bare følge med på Snapchat i løpet av kvelden (andreasveinsdot)

Vi har kjøpt et slags forheng til å ha i inngangen fra gangen til stua hvor middagen og festen foregår. Vi har sugerør i gull, “happy new year” boksaver i sølv samt gull- og sølvstjerner til å pynte bordet med. I tillegg har vi kjøpt en helt sort duk og sorte servietter for å fremheve all pynten vi skal ha der!

Hvor kul er ikke denne? Vi var på Partyland som ligger på Gunerius her i Oslo hvor de har ALT du trenger til fest. Vi var egentlig innom for å lete etter en sort duk på Kid, men oppdaget denne butikken i samme lengen. De hadde så sykt mye kult til alle festlige anledninger. Jeg fikk lyst til å hoste så mange foskjellige fester bare av å se på alt de hadde der, haha.

Vi tok med oss denne kjempestore hatten som skal gå på rundgang i kveld, i tillegg til det forhenget og en sort duk. Alt annet er fra Nille!

Vi har bongbonger (er det rett ord?), partyhatter, serpentiner i gull og sølv, ballonger, stjerneskudd, hårbøyler med “happy new year” i gull og sikkert noe mer jeg ikke kommer på eller klarer å få øye på. Er det rart jeg gleder meg til å starte pyntingen? 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

8 kommentarer

Siste innlegg