HELGENS PLANER

God morgen! Det er fredag og snart helg. Jeg tenkte det kunne være moro å høre om mine planer for helgen, så here we go!

FREDAG. I dag skal jeg på jobb og da går nesten hele dagen. Jeg er virkelig ikke i form så jeg håper tiden går fort, noe den som regel faktisk gjør. Etter jobb må jeg en tur på posten for å hente en pakke jeg har bestilt meg før jeg skal møte Marte. Vi skal ha en middagsdate, noe som er skikkelig hyggelig! Jeg har litt lyst til å dra hjem og sove, haha, men at må man jo ha og Marte er ganske så godt selskap. 

LØRDAG. Jeg har fri!!! Planen er å sove ganske lenge fordi det virker som om jeg aldri får nok søvn om dagen. Litt tidlig må jeg opp fordi jeg har avtalte å møte en venninne for å drikke kaffe. Elsker kaffe, elsker venner så det er en perfekt kombinasjon! Senere på dagen skal jeg møte en annen venninne. Vi har ikke planen spikret helt enda, men det blir nok en liten bytur for blant annet å finne dekorasjoner til nyttårsaften. Jeg elsker pynt så hvis jeg får bestemme blir det masse, masse, masse forskjellig pynt i form av gull, sølv, sort og glitter. 

SØNDAG. Selveste nyttårsaften! Tenk at hele 2017 er over om noen få dager. Det er så sykt å tenke på. Planen min er å vaske leiligheten og trene hvis jeg er i form til det. Litt utpå dagen drar jeg nok til venninnen min som skal hoste kvelden for å hjelpe til meg middag og dekorasjoner (les: dekorasjoner, jeg klarer ikke lage ordentlig mat). Sååå er det tid for å fikse seg og dra på paljettene før det venter en god middag med fantastiske venner, litt drikke og et helt nytt år!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg