MINE MEST LESTE INNLEGG I 2018

Nå nærmer vi oss slutten av 2018. Jeg må ærlig innrømme at dette har vært et veldig bra år for min del, også bloggmessig. Etter en tung start på året løsnet det virkelig både i privatlivet og ikke minst for bloggen da det nærmet seg sommer. Jeg har samlet de 10 mest leste innleggene så langt i 2018 og som dere ser fikk bloggen en virkelig opptur i høst. Love Island, mitt første forhold og vaginisme er det som virkelig har engasjert dere i løpet av året som har gått.

1. Ett år uten sex. Dette innlegget skrev jeg en liten stund etter at jeg hadde hatt sex igjen for første gang etter at jeg fikk påvist vaginisme. For meg handlet det om å vise at man kan bli frisk med riktig behandling og vise at det er håp selv om det til tider kan virke ganske svart. For meg var prosessen lang, men riktig og da var det godt å kunne dele at ting endelig begynte å løsne og at det gikk så bra at jeg faktisk kunne ha et smertefritt samleie.

2. Ukens spørsmål / Vaginisme, Love Island-deltakere, kjærlighet. Det er ikke til å legge skjul på at tiden etter Love Island var intressant, både for meg og for dere lesere. Dette er et av mine mest leste innlegg fra 2018 og da svarte jeg blant annet på spørsmål som om noen av de andre deltakerne visste om Paradise-deltakelsen min, hvordan det gikk mellom de andre parene fra Love Island, hvordan ståa var med vaginismen og ganske mange spørsmål om Morten.

3. Jeg svarer på spørsmål om Morten. Dette var veldig interessant, noe som er ganse forståelig da hele forholdet var veldig nytt og Morten var ukjent for de aller fleste før Love Island.

4. Funfacts om forholdet vårt. Her bjudar jeg på og deler masse rart om forholdet til Morten og meg.

5. Ukens spørsmål / Jobb, vaginisme, Love Island. Vaginisme og Love Island var enda interessant i november. Jeg svarte blant annet på spørsmål om jeg hadde mistet kontakten med Sofie, hvordan jeg fortalte om vaginismen til Morten, hvem jeg synes burde vunnet Love Island og mye mer.

6. Ting du ikke vet om Love Island. Hva som ikke kom på tv, hvordan det egentlig så ut inne i villaen og en del andre ting.

7. Morten svarer på spørsmål om meg. Dette var veldig morsomt! Morten svarte blant annet på hva han synes vår favoritting å gjøre sammen er, hva han synes om at jeg ikke vil føde barn selv, hva han falt for ved meg, hva som er det verste med meg og ganske mye annet morsomt!

8. Fikk jeg betalt for å være med på Love Island? Etter å ha blitt fortalt at dette var noe mange spekulerte i på sosiale medier valgte jeg å skrive et åpent innlegg for å sette en strek for spekulasjonene.

9. Det er så forbanna kleint å kjøpe kondomer. Et seriøst tema, tatt opp på en humoristisk måte. Jeg stiller spørsmål med hvorfor det er så utrolig kleint å legge den kondompakken på kassebåndet etter at Morten og jeg må ut på kondom-handling en fredagskveld fordi jeg har glemt p-pillene mine hjemme…

10. Andrea er ikke til å kjenne igjen. Det er litt gøy at gjesteinnlegget venninnene mine skrev er blant de mest leste! Dette publiserte de på finaledagen av Love Island og jeg fikk lese det like etterpå da jeg fikk tilbake telefonen min. Det var så koselig og så rørende! Fine venner <3

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg