UKENS SPØRSMÅL / JOBB, VAGINISME, LOVE ISLAND

Reklame | Lapoint / Annonselenker Junkyard, BikBok, Nelly

JAKKE HER / GENSER HER / BUKSE BIKBOK / SKO HER

Hva er din favoritt-reisedestinasjon?

Jeg elsker Hellas og har veldig lyst til å besøke enda flere steder der, men jeg har en drøm om å besøke Venezia, Maldivene, dra på safari i Afrika og reise til Australia. 

Ble du og Morten helt sammen på Love Island eller på utsiden?

Vi ble sammen da Morten spurte på Love Island <3 

Hvor skal dere på kjærestetur i november?

Det skal jeg veldig snart fortelle dere! Jeg gleder meg såååå mye. 

Visste noen av de andre deltagerne at dere hadde sex mens dere var på Love Island?

Nei, ikke før etter finalen haha.

Hvor finner du inspirasjon til klesstilen din?

Godt spørsmål! Det er nok mye på Instagram. Jeg elsker stilen til Janni Delér og Angelica Blick og Marte sin faktisk.

Har du mistet kontakten med Sofie etter at dere flyttet fra hverandre?

Nei, det vil jeg ikke si. Hun pleide å reise så mye uansett så det var ikke så ofte vi faktisk var sammen, haha. Vi snakker ofte sammen og skal sees når jeg er tilbake fra Tromsø så det blir koselig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal du og Morten flytte sammen?

Det håper jeg altså. Ikke med det første, men etter hvert gjør vi nok det. 

Jobber du fast i tillegg til bloggen?

Ja, jeg jobber i klesbutikk. 

Hvordan fortalte du Morten og vaginismen?

Det vet jeg nesten ikke, haha. Det kom opp på slutten i villaen i en samtale med Cristian, Ellinor og Morten, så ble det snakk om det etter finalen og jeg forklarte vel egentlig hva det er og hvordan det fungerer den kvelden.

Hva er helheltsinntrykket ditt av oppholdet på Love Island?

Kjempebra! Produksjonen var helt fantastisk. Altså de menneskene som jobbet der er så fine og jeg ble oppriktig glad i de. Så fantastisk flinke og gode folk som gjorde oppholdet ti ganger bedre enn Paradise for min del på det planet. Konseptet er jo veldig koselig, så foruten om pole race- og pulskonkurransen var oppholdet mitt 10/10!

Hvor gammel er du?

Jeg ble akkurat 24. 

Hvis du måtte velge mellom at Morten flytter til deg i Oslo eller du til han i Lindesnes, hva hadde det blitt?

Akkurat nå hadde jeg valgt at han flytter hit. Jeg elsker leiligheten min og jeg elsker Oslo på høsten! Jeg kjenner enda ingen i Lindesnes særlig godt og det er ganske lite der, så jeg hadde nok kjedet meg litt uten bil… Kristiansand hadde vært litt mer fristende, men jeg ender nok opp med Oslo for øyeblikket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJAKKE MATCH / BUKSE BIKBOK / SKO HER

Hvor mange par fra Love Island er par i dag?

Jeg tror vi er tre par igjen 🙂

Kan jeg spørre hva som gjorde at dere ikke ville på halloween-festen med de andre? Føler du at du ikke har så behov for å treffe de andre deltagerne igjen?

Jeg ville, men det passet ikke. Egentlig var planen at jeg skulle hoste den som en del av bursdagsfeiringen min, men jeg ble i utgangspunktet satt opp på jobb den helgen og avlyste. Heldigvis tilbød en kollega seg å jobbe lørdagen for meg slik at jeg kunne feire, men da ble det alt for kort tid og mye greier å hoste noe slikt så jeg hadde et lite vors med de nærmeste vennene mine 🙂 Jeg føler ikke jeg har et behov for å møte alle nei, men det hadde absolutt vært hyggelig i en slik setting. 

Hva gjør du i Tromsø?

Besøker søsteren min, familien til Morten, Einar og opplever en ny by!

Hvordan går det med deg nå som du har Morten i livet ditt?

Veldig, veldig bra <3 Jeg er så lykkelig!

Hvem synes du burde vunnet Love Island om det ikke var deg og Morten?

Definitivt Cristian og Ellinor, så jeg var veldig glad for at jeg stod igjen i finalen med dem. De var veldig ærlige med hverandre og folk rundt dem der inne, det var to av de jeg kom nærmest da jeg var der og det er et av få par som enda holder sammen og har det veldig bra her hjemme så definitivt de. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du noen gang besøkt Island?

Ja, flere ganger. Det er så fint der!

Hvorfor tar du med spørsmål om ditt forhold til moren din på bloggen? Skjønner du ikke at det kan være fryktelig sårende for henne? Eller er du kun opptatt av hvordan du selv har det?

Da kan hun rett og slett unngå å lese bloggen min. Så vanskelig er det ikke. I tillegg svarer jeg ganske så enkelt ja og nei på spørsmål angående henne og nå føler jeg egentlig at jeg har svart godt nok på det. Så for å oppsummere: Nei, vi har ikke kontakt. Nei, jeg tror ikke vi kommer til å få det igjen. Nei, Morten skal ikke møte henne fordi hvorfor i all verden skal han det? Hva jeg velger å skrive om på min blogg er mitt valg. Jeg skylder ikke henne noe som helst og jeg snakker heller ikke negativt om henne annet enn at jeg sier at vi ikke har kontakt, noe som er ganske naturlig å fortelle når spørsmål blir stilt angående møte med svigers og hvorfor hun ikke blir nevnt i slike settinger.

Hvor høy er Morten i forhold til deg?

Jeg er 168 og han er 190. Høy, men ikke for høy 😉

Når kommer vinnerne av Lapoint-konkurransen ut? 🙂

30. November! Dere kan fortsatt delta HER.

Hva syns du om at Nicklas og Bruna ikke er sammen lengre?

Det er alltid kjipt når forhold ikke fungerer, men om de har det bedre hver for seg så er det bra at de så det og gjorde det som føltes rett <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

81 kommentarer

Siste innlegg