DET ER SÅ FORBANNA KLEINT Å KJØPE KONDOMER

For dere som ikke takler at jeg deler personlige hendelser ville jeg stoppet å lese nå, med mindre du klarer å se det med glimt i øyet. Sånn, da er dere advart. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fordi… Da vi reiste fra Oslo ba jeg Morten minne meg om å ta p-pillen når vi kom frem og jeg fikk tilgang til kofferten min. Det var nemlig ikke lett å huske det da jeg halvveis i søvne skulle komme meg opp av sengen i halv fem-draget. Vel fremme i Tromsø etter tre lange dager fra hverandre var Morten og jeg klare for å kose litt med hverandre for å si det sånn. Ha sex kan du også si om du er typen som liker å si det som det er. 

Som dere vet så er jeg veldig lite gira på å bli mor, i hvert fall ikke nå og klarte å komme på denne berømte pillen. Det var bare et lite problem. Jeg hadde ikke bare glemt å ta pillen, jeg hadde glemt å pakke med brettet til Tromsø!

Så da stod vi der da, uten prevensjon og absolutt ikke villige til å ta noen sjanser. Hva faen (unnskyld) gjør man da? Lur som jeg er har jeg p-pilleresepten min på papir, ikke e-resept og det papiret ligger hjemme i Oslo sammen med p-pillene mine. Kjempebra jobba, Andrea. Da har vi i teorien tre alternativer: 

Alternativ 1. Ikke ha sex. Uaktuelt, hello vi er nyforelska og har vært fra hverandre i tre dager. 

Alternativ 2. Ha ubeskyttet sex. Uaktuelt, fordi vi er ikke idioter. Vi vil ikke ha barn så da er det helt idiotisk å ha ubeskyttet sex.

Alternativ 3. Gjøre den grusomme handlingen, dra på matbutikken og kjøpe kondomer halv elleve en fredagskveld.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det endte etter mye om og men opp med alternativ 3. Det kunne nok de fleste forutsett, herregud så grusomt det var. Så da begynte jeg å tenke…

Hvorfor i all verden er det så forbanna kleint å kjøpe kondomer?

Hvorfor føler jeg meg dårlig, og ikke bra som kjøper kondomer for å ha sikker sex?

Hvorfor måtte vi fylle en handlekurv med varer vi egentlig ikke skulle ha for å tørre å slenge en kondompakke oppi, men feiget ut da kondomene hang bak kassen?

Hvorfor følte jeg meg som et skittent og trashy menneske da jeg tok ned kondompakken fra hyllen i butikk nummer to?

Hvorfor følte jeg at jeg måtte skjule pakken for de andre menneskene i butikken?

Hvorfor føler jeg at kassemedarbeideren dømmer meg?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er det med den pakken som er så skummelt og kleint når innholdet egentlig bare er positivt og bra? Det er nemlig en veldig god ting å kjøpe kondomer! Kondomer beskytter mot kjønnssykdommer og mot å bli gravid, samtidig som det faktisk kan hjelpe mot for tidlig utløsning. Det er jo helt fantastisk, så derfor forstår jeg ikke hvorfor det å gå inn på en matbutikk og legge en kondompakke på kassebåndet blir en kamp mot meg selv som ender i kleinhet.

Jeg burde kunne kjøpe kondomer like lett som jeg kjøper p-piller, men det klarer jeg bare ikke. Jeg synes jo ikke det er noe kleint over p-piller. Det er som å kjøpe en yoghurt på matbutikken. Så hva er det med disse kondomene? Er det bare meg eller er det flere der ute som føler det slik? Og hvis noen har null problem med å legge en pakke kondomer på kassebåndet på Rema, kan dere plis fortelle meg hvordan dere klarer det??? På forhånd takk. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

 

95 kommentarer

Siste innlegg