TING DU IKKE VET OM LOVE ISLAND

Lang ventetid før man flytter inn i Villaen. Jeg ventet alene på et hotell i ti dager helt uten mobil, egne penger eller tilgang til sosiale medier før jeg fikk flytte inn i Villaen. Herregud, så kjedelig det var!

Lunsj og middag. Vi spiser lunsj og middag i Villaen hver dag, men dette blir ikke filmet så da får vi enten ikke snakke i det hele tatt eller så kan vi kun snakke en og en om ting som ikke er relevant for tv.

Kosebamse. Cirka halvveis i innspillingen fikk jeg meg en kosebamse i form av maskoten til supermarkedet produksjonen handlet på. Han ble døpt Lino og jeg sov med han i sengen til Mortens store fortvilelse. Jeg fikk han faktisk til å gi nattakyss til Lino nesten hver kveld mens Magnhild lo seg ihjel i senga ved siden av. 

Netflix-kvelder. Noen kvelder hvor det ikke skjedde noe spesielt eller hvis det var dårlig vær så fikk vi ha Netflix-kveld! Dette var superkoselig, særlig mot slutten da de aller fleste var par og det var som å være på en vanlig kosekveld. Vi så selvfølgelig nesten bare romantiske filmer, hehe. 

To dager uten filming. De to siste dagene på Love Island så filmet vi ikke innhold til programmet. Det var for at dere seere skulle ta oss igjen til den livesendte finalen. Det vi gjorde de dagene var å ha noen intervjuer med norske medier, filmet starten på finalen (hvor vi går nede i sovesalen og skåler oppe i stua) og så chillet vi egentlig bare ved bassenget og pakket sammen tingene våre.

Skittent. Vi måtte rydde og holde orden i Villaen selv og det var ikke så enkelt… Det var dessverre alltid noen som ikke ryddet opp etter seg og til tider så Villaen helt forferdelig ut… Vi hadde vaskefolk som kom hver dag, men alt annet skulle vi gjøre selv. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

31 kommentarer

Siste innlegg