KONDOMERIET TRENGER IKKE VÆRE FLAUT

I dagens Singelliv & Dating-spalte skal jeg snakke om noe så spennende som sex med fokus på hvorfor Kondomeriet og lignende butikker egentlig ikke er kleint i det hele tatt.

Jeg synes nemlig at vi nordmenn har en tendens til å snakke om sex som noe litt galt kanskje. At det ikke er noe man skal snakke høyt om og da synes jeg fort det kan bli litt… Skamfullt, kanskje? Og det er det aller siste jeg synes sex bør være. Sex er naturlig, sex skal være godt, sex skal være normalt og sex skal i hvert fall være alt annet enn flaut, galt og skamfullt.

Noen mener kanskje at jeg ikke bør skrive ordet sex på denne bloggen, og i alle fall ikke dedikere hele innlegg til det, men der er jeg helt uenig. Det er ikke det at jeg skal sitte her og legge ut detaljer om mitt sexliv og hvordan det er, men vi må da kunne snakke om sex og alt rundt det uten å bli sablet ned. Det synes nå i alle fall jeg, så i den anledning tenkte jeg å dele noen punkter om hvorfor nettopp Kondomeriet ikke er flaut eller kleint å gå inn på.

Normalt. Det er helt normalt å ha sex og Kondomeriet har mye som kan bedre sexlivet og være til hjelp.

Det finnes mange morsomme gaver der inne. Hva sier du til å gi bort spiselig undertøy, et erotisk spill eller en fløyte i form av en penis? Kanskje et bar puppe-tøfler? Det er jo litt moro da.

Sex er ikke flaut! Så hvorfor er steder som Kondomeriet, et sted fullt av sex så flaut?

Hjelp til å utforske egen kropp. Det er veldig greit å vite hva man liker. Hvis man ønsker å utforske egen kropp og bli enda bedre kjent med sitt eget underliv så er butikker som Kondomeriet et sted hvor du kan få hjelp til å finne hjelpemidlene du trenger.

Mye nyttig. Kondomer, glidemiddel, massasjeolje, badesalt, graviditetstest og bøker som for eksempel 669 spørsmål om sex og 69 måte å glede din partner på. Kjekt å ha, folkens. Kjekt å ha. Så har de selvfølgelig også et stort utvalg av sexleketøy.

Intimpleie. Kondomeriet tilbyr ikke bare sexleketøy og morosaker, men du finner masse intimpleie der. De har blant annet menskopper, intimsåpe og barberskum. De har også vibratorrens, noe som er veldig greit å ha hvis man først har en vibrator.

De fleste er der av samme grunn. Du har alltid de som går inn på Kondomeriet for å knise, men de aller fleste er der av samme grunn. De vil ha noe eller så trenger de noe som du får kjøpt på Kondomeriet. Selv synes jeg det er ekstremt mye mindre kleint å kjøpe for eksempel Kondomer der enn på matbutikken fordi det er jo sånt man kjøper på Kondomeriet.

Vaginisme. Da jeg gikk til behandling for vaginisme og vestibulitt fikk jeg etter hvert som behandlingen funket tips om å bruke et dilatorsett for å tøye skjeden innenfra. Det er noe de har på Kondomeriet! Jeg brukte også en dildo til å gjøre nettopp dette og det var noe av det som virkelig var med på å gi meg det siste lille pushet mot å bli helt frisk.

Advarsel! Dette høres ut som en reklame for Kondomeriet. Det er det faktisk ikke, men Kondomeriet er den eneste butikken av sitt slag som jeg kjenner navnet på, og som de fleste vet hva er. 

 

5 kommentarer

Siste innlegg