UKENS HANDEL

Ukens handel ble gjort på Rema 1000 og kom på ca 630kr med en pantelapp på ca 150kr. Jeg storhandlet forrige uke, men det fikk dere dessverre ikke se fordi jeg handlet så sent at jeg ikke fikk tatt bilder og orket ikke rydde alt ut igjen 😅 Så denne uken ble den litt mindre, men vi kjøpte en del ting spontant utenforhandlelisten som dro opp summen litt.

Ukens middagsmeny kommer også her fordi det blir mye av det samme som forrige uke. Vi unnet oss nemlig takeaway og en datenight ute så der forsvant to middager som vi har igjen denne uken. Vi skal ha vegetarlasagne med linser, halloumiburger med stekte båtpoteter, hjemmelaget søtpotet- og gulrotsuppe, pasta med vegetarboller i tomatsaus og pizza. Oppskrifter og linker til oppskrifter finner dere i kategorien “ukens middagsmeny” øverst på bloggen.

Jeg går for latskap denne uken og kjøpte alt til pizzaen ferdig. Det ble til og med revet ost, haha såpass lat.

Påfyll av ting og tang. Det var forresten tilbud på Rema 1000 sine egne pizzaprodukter.

Vi kjøpte Taffel, eller Morten kjøpte Taffel. Jeg er ikke så glad i det. Så ble det påfyll av melk, sjokolademelken til Morten og en stor kartong med YT. Så digg at de har fått det!

Verdens beste syltetløy

Verdens beste smør. Husker dere vi kjøpte et annet fordi dette koster en del? Vel, vi var begge enige om at vi kan unne oss dette selv om det er dobbelt så dyrt. Det er så godt!

Kiwi, fortsatt hekta på det. Perfekt topping til smoothie bowls.

Litt grønt! Jeg elsker å bruke spinat og squash som pizzatopping, gjerne sammen med cheerytomater og fetaost med chili.

Smoothiemix og bærblanding. Den siste bruker jeg som topping på havregrøten. Varmer de bare kjapt opp i en kjele.

Her har vi et spontankjøp. Jeg gikk forbi og bare “åååh, det er godt”. Så holdt den såpass lenge at vi tok den med. Tipper det kommer en oppskrift med dette i neste ukes middagsmeny.

Siden jeg kjøpte pastaen måtte jeg kjøpe med fløte også. Får vann i munnen av å tenke på denne middagen…

Påfyll av verdens beste kaffe ☕️

Til slutt kjøpte vi med oss disse! Vi spiser litt for mye godis, men før pleide vi å ha disse liggende i kjøleskapet og en eller to biter av de her demper det verste søtsuget så vi prøver igjen!

8 kommentarer

Siste innlegg