UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly

KJOLE NEO NOIR / VESKE NUNOO

AKKURAT NÅ: Nå er det frokost og jobb som står for tur frem til PT time klokken 12.

UKENS TANKE: Jeg trodde det skulle bli litt deilig med “valpefri”, men herregud som jeg savnet Trulte. Det var så stille å komme tilbake til et helt tomt hotellrom. Ingen liten valp som kom løpende bort og var glad for å se meg. Ingen Trulte som lå i enden av sengen før jeg sovnet. Jeg savnet henne så utrolig mye og fikk kjenne på hvor tomt livet plutselig hadde blitt om hun ikke hadde vært her. Jeg håper hun lever evig, hehe.

UKENS ØNSKELISTE: Jeg er ganske happy for øyeblikket. Ikke noe spesielt på ønskelisten denne uken annet enn sol og sommervarme ☀️

UKENS POSITIVE: Det var så sykt deilig vær da jeg var i Oslo! Jeg fikk tre dager med strålende sol, sommerkjoler og iskaffe. Det gjør mye med fint vær, altså. Alt blir liksom litt bedre og det er mye morsommere å være ute selv om man ikke har noe særlig planer. Bare gå rundt og nyte.

UKENS FAVORITTPLAGG: Det blir lett denne kjolen fra Rotete! Jeg fikk den på salg hos Retro Kristiansand og klarte ikke la være å kjøpe den etter å ha prøvd den på. Så fin.

UKENS TIPS: Jeg vet jeg er sånn ti år etter alle andre når jeg sier dette, men Glee! Jeg fikk det opp som forslag på Netflix og siden jeg ikke kunne se videre på Papirhuset uten Morten så begynte jeg å se det på vei til Oslo og ble hekta! Jeg avsluttet hver kveld med en episode og hadde det på skjermen i hele går. Det er faktisk ganske gøy!

UKENS CRAVING: Iskaffe 🤤

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg hadde en kjempefin helg i Oslo, helt fra kvelden jeg kom til den aller siste kvelden før jeg dro hjem igjen. Alt var kjempefint så jeg klarer ikke velge ett høydepunkt. Jeg har tilbragt masse tid med mine fantastiske venner, spist deilig mat og hatt det så bra.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Karl Johan på lørdager, haha. Generelt Karl Johan. Det er så fullt at man omtrent ikke kommer seg frem der til tider altså, godt jeg ikke er der så ofte 😂

UKENS MATRETT: Jeg spiste en fantastisk god pastarett på lørdag. Det var på Trattoria Popolare og retten het spaghetti al pomodoro, anbefales virkelig om dere skal ta en middag der 🙂

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Holde på treningsrutinen jeg hadde kommet så godt inn i før jeg tok min lille miniferie og lage rimelige middager og spare inn litt på mat. Kutte ned på Pepsi Max, prøve å ikke kjøpe ny før på fredag.

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette! Meg i drømmekjolen i mitt kjære Oslo.

SKO HER / VESKE HER

14 kommentarer

Siste innlegg