FILMTIPS: DESPERADOS

Hei og god søndag! Hvem skal ha filmkveld i dag? 🙋‍♀️

Her kommer et bra filmtips om jeg får si det selv. Jeg lastet den ned for å ha noe å se på mens jeg satt på bussen til Oslo og var veldig fornøyd med det valget. Jeg har prøvd å få Morten til å se den med meg, men det er nok mer en chick flick. Han var i hvert fall ikke interessert haha.

Desperados ligger på Netflix og handler om Wesley som står uten både jobb og mann mens vennene hennes er gift med barn eller forsøk på å få barn. Hun føler at hun begynner å henge etter og stresser mest med å finne en mann, litt med å finne en jobb haha.

Hun går med på å dra på en blind date, men blir dumpa etter et par minutter. På vei ut faller hun, slår hodet i bakken og når hun våkner kommer en kjekk mann bort for å hjelpe henne. Hun bestemmer seg for at dette er mannen hun skal gifte seg og få barn med.

Etter deres første natt sammen hører hun ikke fra han på fem dager og er sikker på at han ghoster henne. Etter litt mye vin bestemmer hun, i samråd med sine to beste venninner, at det er en god idé å sende en kjempesint mail til han 😂 Dessverre ringer han like etterpå fra sykehus sengen i Mexico hvor han ble utsatt for en ulykke, og de tre venninnene skjønner at de må reise til Mexico og slette mailen før han rekker å lese den!

Haha, altså dette er en så teit og søt film på samme tid. Handlingen er åpenbar og det er ingen store overraskelser, men noen ganger er det akkurat en slik forutsigbar og søt film man vil se.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg