SERIETIPS: A MILLION LITTLE THINGS

Okei, folkens. Finn frem notater eller ta en screenshot for denne serien vil dere ikke gå glipp av!

Jeg begynte på den i går og satt med grøsninger gjennom hele den første episoden. Det er så utrolig mye som fenger og somgjør at man bare må se videre. A million Little Things er virkelig en serie dere bare må se.

Serien ligger på Tv2 sumo, det er i alle fall der jeg ser den. I de første minuttene av den første episoden møter vi fire menn, en vennegjeng. Alle er i gang med dagen på forskjellige steder og vi hopper mellom dem, blir så vidt litt kjent med dem før vi får vite at en av dem har tatt livet av seg.

Etter det følger vi hverdagen deres videre. Vi blir kjent med Jon, mannen som tok livet sitt. Vi blir kjent med Eddie, Rome og Gary, de tre mennene som sitter igjen og har mistet en av sine aller beste venner og må bli kjent med en hverdag uten han. Vi blir kjent med familiene deres, kjærester, private dramaer og så mye mer.

De forstår at de faktisk må begynne å leve livet sitt nå mens de har sjansen, samtidig som de ikke forstår hvordan Jon som var tilsynelatende lykkelig og suksessfull mann med en flott familie ikke ville leve lenger.

Serien er så fin! Så utrolig fin, rørende og fantastisk. En helt nydelig serie dere kan binge fremover. Det skal i alle fall jeg gjøre!

6 kommentarer
    1. Jeg så de første sesongene på Prime Video. 😊
     Og så kjøpte jeg de siste på iTunes USA. Ble så hekta… 😅

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg