MARTINE SVARER PÅ SPØRSMÅL OM ANDREA / SEX, VAGINISME, MORTEN +++

God morgen

GJESTEINNLEGG – MARTINE BRUNSELL

Nå som Andrea har vært borte kan jeg tenke meg at dere har savnet hennes faste innlegg med “ukens spørsmål” her på bloggen. Heldigvis er det bare litt over en uke til hun er tilbake fra Gran Canaria og kommer til å blogge for fullt igjen, noe jeg tror dere kommer til å sette pris på. Det gjør i hvert fall jeg, for jeg savner Andrea veeeldig mye nå og gleder meg til å høre om alt som har skjedd i løpet av de siste ukene. Til de av dere som ikke har fått det med seg så er jeg en av de som styrer bloggen osv. mens Andrea er borte. Mens vi venter på å få Andrea tilbake tenkte jeg å svare på spørsmålene jeg har fått inn fra dere lesere om henne, og jeg håper det faller i smak! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har Andrea hatt kjæreste før? 

Nei, Andrea har aldri hatt kjæreste, så derfor er det ekstra spennende å se hvordan det går med henne på love island. Jeg har alltid sagt til Andrea at jeg tror hun innerst inne har ønsket seg en kjæreste og at jeg tror hun hadde hatt godt av det. Både fordi hun alltid har hatt vanskelig for å snakke om følelser og at det kan være det som gjør at hun klarer å åpne seg helt for noen, og fordi jeg tror alle har godt av å måtte ta litt hensyn til en annen person om det gir mening. Hun har i hvert fall alltid nektet for at hun har hatt godt av det, men nå kan det virke som hun kanskje er litt enig likevel. Hehe. 

Merker du at hun har forandret seg etter pærra?

Ja, det merkes definitivt. Riktignok bare i positiv retning. Hun har blitt mye mer åpen og snakker mye lettere om følelser enn hun gjorde før. Samme gjelder å snakke om sex, haha. Det fikk hun helt panikk av før fordi det var for privat, men det endret seg virkelig etter hun var med på paradise. Andrea var også veldig flink til å vise at hun satt pris på oss etter hun kom hjem derfra og jeg tror ingen av oss noen gang har følt at Andrea har blitt “for kul” eller prioritert nye venner over oss. Det setter jeg veldig pris på <3 

Når hadde Andrea sist sex?

Haha, jeg vet ikke om det er innafor at jeg svarer på det, men kan si så mye som at hun hadde sex i sommer. Men hvem vet, kanskje har hun hatt sex på Gran Canaria uten at noen av oss vet om det?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilke kallenavn har hun?

Hmm, nå måtte jeg tenke. Vi kaller henne vel stort sett alltid for Andrea tror jeg, men vet hun har hatt noen kallenavn opp gjennom som “manndrea” “snipur” og “svaintoditt”. Alle de kallenavnene er riktignok veldig interne, og stort sett ikke noe vi vennene hennes har brukt. Haha.

Hvordan tror dere hennes første møte med svigers blir?

Godt spørsmål. Regner med du tenker på foreldrene til Morten da. Nå vet vi jo ikke hvordan ting kommer til å utvikle seg mellom de to på utsiden av villaen, men jeg tror nok det er noe Andrea kommer til å synes er ganske skummelt. Hun er veldig god på å snakke med folk generelt da, og tør jo å melde seg på reality-tv, så hun kommer seg nok gjennom det mye bedre enn hun tror. 

Er hun så søt og snill i virkeligheten som på love island? 

Det vil jeg absolutt si at hun er ja! Andrea er kanskje et av de mest omtenksomme, snille, gavmilde og søteste mennesket jeg kjenner. MEN, hun har helt klart sine episoder hvor hun ikke er like søt, særlig om hun har mensen eller at den er på vei. Da har hun de sykeste humørsvingningene, men det er bare gøy, for det er stort sett bare å le av henne så skjønner hun selv hvor teit hun er.  

Hvor lenge har du kjent Andrea?

Jeg har kjent Andrea siden 2010, så det har faktisk blitt over 8 år nå. Vi har riktignok møttes mange ganger før det i ulike settinger som på håndballbanen, i barnebursdager osv. Larvik er nemlig ikke en så stor by.

Hvordan er Andrea på fest?

Dette kommer det faktisk et innlegg om veldig snart, som Andrea skrev før hun reiste. Men det kan jo hende jeg har en annen oppfatning av det enn hun selv har, så vi kan jo se på det når hennes innlegg kommer ut, haha. Jeg har helt klart hatt mange av mine aller beste kvelder på byen sammen med Andrea, og jeg kan ikke helt sette fingeren på hva det er med de kveldene, men jeg tror vi er enige om at vi har det veldig gøy sammen når vi drikker.  Jeg synes Andrea er veldig enten eller på fest. Enten så kjeder hun seg, drikker pepsi max og drar hjem typ før festen har begynt. Eller så finner du henne med et glass prosecco eller en whisky sour, evt. ikke finner henne fordi hun er ooveralt. Når hun først er med så drikker hun alltid masse, er i supergodt humør, danser (noe hun får angst av dagen etter) og avslutter alltid med et måltid nattmat eller to(helst mc donalds). Hun blir også veldig glad i å shotte når hun først er ute og favoritten hennes da er “fisk”. Det hele ender som regel med at hun lurer med seg folk hjem på “nach”, men går i stedet rett og legger seg mett og fornøyd fordi hun har fått følge hjem. Rett og slett en skikkelig luring. 

Hva er hudrutinen til Andrea? Hun har så perfekt hud..

Andrea laget et innlegg om det da vi var i Albania sammen husker jeg, så jeg deler heller det innlegger med deg jeg 🙂 Så er jeg sikker på at det blir helt riktig. Men ja, jeg er helt enig! Hun er veldig heldig som har så ren og fin hud, men jeg vet at hun tar godt vare på den, så det er vel nøkkelen antar jeg. Innlegget finner du HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tror du Andrea og Morten blir et par?

Ja, det begynner jeg og få mere og mere troen på altså. Jeg har aldri sett Andrea sånn som hun er nå, og vet med sikkerhet at hun ikke hadde klart å fake at hun liker noen. Som de fleste har fått med seg så har hun en ganske bred intimsone, og det er ikke hvem som helst som får slippe inn der for å si et sånn. Jeg ser det i øynene hennes lang vei at hun liker Morten. Jeg vet også at når Andrea først har blitt knyttet til noen så går det ikke over med en gang, så jeg kan med hånden på hjertet si at jeg tror på kjærligheten mellom Morten og Andrea <3 Heia de!

Beste og verste med Andrea? 

Man skal vel spare det beste til slutt, så jeg får begynne med det verste. Det verste med Andrea er nok det at hun har disse humørsvingningene sine. Det har vært noen episoder hvor jeg tror hun var innom så og si alle humør man kan være innom i løpet av kanskje en halvtime. Da snakker vi så sint at hun kaster ting, så trist at hun gråter, så glad at hun gråter, hatt latterkrampe og alt du kan tenke det i løpet av usannsynlig kort tid. For oss som kjenner henne så er er det stort sett bare gøy, men jeg tror nok det kan være en utfordring for folk å forholde seg til det om man ikke er vant til det. 

Det beste med Andrea tror jeg må være at hun bryr seg ekstremt mye om de hun er glad i. Selvom Andrea ikke er den som er mest glad i å snakke om følelser, så vet man at hun alltid er der og hun viser det på sin egen måte sånn at man merker det selvom hun ikke sier det med ord. Hun er over gjennomsnittet omtenksom og raus og er en veldig, veldig god venn! Hun er også veldig trofast og definitivt et av de menneskene i livet mitt jeg stoler mest på. 

Har Andrea fortsatt vaginisme?

Dette har hun skrevet et innlegg om tidligere og den siste oppdateringen på det finner dere HER

Hvordan ble du og Andrea kjent?

Andrea og jeg ble kjent i 2010. Da begynte jeg og spille håndball på det laget som Andrea spilte på, også gikk hun i klasse med og var god venn med min daværende kjæreste, så vi møttes vel noen ganger via han også tror jeg. Noen måneder etter begynte vi i samme klasse på videregående og da begynte vi å henge sammen veldig mye bare Andrea og jeg. Siden så har vi vel egentlig bare blitt bedre og bedre venner. I 2014 flyttet vi til Oslo sammen og var samboere i 3 år, helt frem til hun flyttet sammen med Sofie. Det må sies at Andrea er helt fantastisk å bo med, og hun ble fort en av mine aller beste venner etter vi flyttet sammen! Kunne bodd med Andrea for alltid <3 Neida. Joda. Det ble mange lørdagskvelder inne med side om side og oreoiskake det første året vårt i Oslo for å si det sånn. Andrea har alltid vært litt 70-åring si. 

Hvorfor har ikke Andrea kontakt med moren sin?

Det spørsmålet ønsker ikke jeg å svare på. Andrea har skrevet litt om dette før, men ønsker ikke å gå i dybden på det. Det synes jeg dere skal respektere<3

Vil du beskrive Andrea som følsom?

Både ja og nei. Mest ja kanskje. Hun er kanskje den mest lettrørte personen jeg kjenner og gråter over ei lav sko. Hun blir også veldig lett berørt av ting som skjer med mennesker hun bryr seg om og om dyr. Samtidig kan hun være iskald hvis hun har bestemt seg for det og liker virkelig ikke å vise følelser når det kommer til viktige ting og særlig på kjærlighetsfronten. Det jeg mener er vel at hun veldig lett begynner å grine om det ikke er ting som handler om sine egne følelser, men kan vise det lett når det handler om “uviktige” og mer fjerne ting som hun ikke har noen relasjon til. Det var vanskeligere å forklare enn jeg hadde trodd innså jeg nå. Håper dere skjønte litt hva jeg mente. 

Vet du når finalen på love island sendes?

Ja, finalen sendes om nøyaktig én uke. Altså torsdag 4.Oktober. Den kommer til å bli sendt live, så det blir utrolig spennende 😀

 

 

Vil også minne dere på at dere må huske å stemme på alt som er i Andrea sin favør, sånn at hun får bli så lenge som mulig og i beste fall vinne love island sammen med Morten <3 

 

Stor klem fra Martine

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg