SLIK ER JEG PÅ BYEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Går hjem barbeint. Dette er så krise, særlig med tanke på hvor jeg bor (eller boddE). Jeg skal nemlig alltid gå hjem fra byen, uansett om det er midt på vinteren eller en varm sommernatt. Før pleide jeg å bruke ganske høye hæler på byen og etter en lang kveld med dansing begynte det å verke i føttene. Jeg tok dermed av skoene og gikk barbeint hjem fra byen. Dette skjedde stadig! En gang gjorde jeg dette i desember og føttene mine var helt hovne dagen etterpå fordi jeg hadde gått ute barbeint i flere minusgrader.

Danser. Dessverre så skjer dette ofte hvis jeg har drukket litt mer enn hva jeg burde. Jeg er faktisk skikkelig, skikkelig, skikkelig dårlig til å danse haha. Altså jeg eier ikke rytme så det er ikke noe jeg burde gjøre… 

Spanderer.  Jeg tror nemlig at jeg er rich bitch i det jeg går inn på utesteder. “Neida, jeg spanderer null stress”. Eh, joda det er ganske så stressende når jeg våkner opp dagen etterpå og sjekker kontoen som er nærmeste tom. Angst!

Holder moralpreken på story. Dette har skjedd opp til flere ganger i det siste, haha. Jeg filmer meg selv på vei hjem fra byen hvor jeg snakker om de samme tingene, altså at man ikke burde drikke alkohol, hvor slitsomt det er så være full og at mine yngre følgere aldri bør begynne å drikke. Hehe, det må vel være betegnelsen på dobbeltmoralsk eller?

Flørter. Herregud, jeg vet ikke hva som skjer med meg, men jeg kvinner meg opp da for å si det sånn. Jeg blir så flørtete og blir et helt annet menneske. Plutselig kan jeg gå bort til en gutt jeg synes er kjekk og introdusere meg og flørte i vei, noe jeg aldri kunne gjort edru. Jeg elsker det, men får litt angst dagen etterpå. 

Shotter. Yep, det skjer. Jeg er ikke vond å be om noen foreslår en shot og ofte ender jeg opp med å kjøpe shots til vennene mine bare så jeg skal ha noen å shotte med haha. Ikke bra… 

Mister ting. Husker dere perioden i høst/vinter i fjor hvor jeg mistet sånn 3-4 jakker på byen? Sånt skjer enda, men heldigvis i mindre grad. Det er mer sånn at jeg mister pudderet mitt i bakken og det knuser, haha. Fortsatt trist!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg