JEG HAR ALDRI FORTALT DERE DETTE

Reklame | Annonselenker Nelly

KJOLE HER / SKO HER

Jeg elsker å gå uten truse. Haha, kanskje litt rart å dele. Det er så deilig å få litt luft ned der i stede for å måtte stenge alt inne med en truse. Det er også mye finere uten trusekanter i klær så jeg går ofte uten truse i kjoler.

Når jeg blir hekta på en serie blir jeg skikkelig hekta. Det overgår alt av sosiale sammenhenger og serien er alt jeg tenker på. Jeg ser på den når jeg går fra sted til sted, før jobb, etter jobb, i pausa på jobb, på trening og ligger våken til langt på natt.

Jeg har veldig kort lunte. Hvis jeg blir fornærma så er sannsynligheten stor for at det smeller før jeg selv rekker å tenke. Ofte angrer jeg litt etterpå, andre ganger passer det seg faktisk. 

Før hatet jeg prosecco, nå elsker jeg det! Det har faktisk erstattet hvitvin i livet mitt. Nå er det nesten slik at jeg ikke liker det lenger og bestiller alltid prosecco om jeg er ute og spiser eller drikker. Det er jo så godt!

Jeg blir nesten alltid dårlig av å reise. Det er skikkelig slitsomt. Jeg blir ganske dårlig, både sliten, kvalm og svimmel. Noen ganger blir jeg også oppblåst og forstoppet hehe. Det trenger ikke en gang være lange avstander, men det er nesten hver gang jeg skal fly. Det kan også være at jeg henger litt igjen fra flyskrekk-tiden i livet mitt. 

Hvis jeg kunne bodd hvor som helst i verden hadde jeg valgt New York eller Australia. Ikke for alltid, men for å prøve! Det er to steder jeg alltid har vært fascinert av. Høst i New York virker helt fantastisk og det samme gjelder egentlig alle årstider ved kysten i Australia. 

Jeg er ekstremt dårlig på å ta imot komplimenter. Åh, hehe takk ja kanskje. Altså helt håpløs. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg