MIN STØRSTE TINDER-FLAUSE

Åh, nå skal jeg fortelle dere om noe sykt kleint som skjedde fredag kveld. Der og da fikk jeg panikk og ville bare legge meg under dyna, slette alle sosiale medier og aldri gå ut av huset igjen. 

Jeg gjorde som jeg alltid gjør når jeg kommer hjem til Larvik, nemlig åpner Tinder og sveiper litt for å se om noen kjente er hjemme eller om det har kommet noen nye kjekkaser til byen. Plutselig dukker det opp et kjent fjes og før jeg vet ordet av det har jeg kommet bort dødens knapp. SUPER FUCKINGS LIKE. 

Det kleineste jeg vet om i Tinderverden (etter poseringer i speilet i baris, våpenskryt og gullkjede) er super like. Jeg liker aldri noen som gir meg super like og det å gi en hadde jeg aldri planer om å gjøre. En ting er å gi det til en fremmed, men neida. Her kjører jeg på med en super like til en fyr jeg faktisk kjenner til, haha. Ååååh, jeg ble så flau.

I panikkens øyeblikk endte jeg opp med å slette hele Tinder for å komme meg ut av situasjonen. Jeg vet faktisk ikke hva jeg tenkte på. Normale mennesker hadde nok bare gjort det hele til en morsom greie, men kaoset Andrea får selvfølgelig panikk og gjør rare ting som å slette hele profilen. Det gikk faktisk ikke lenger enn et minutt fra jeg kom borti dødens knapp til hele brukeren min var slettet. 

Nå som jeg ser det i ettertid så er det ikke like krise som jeg følte det var da det skjedde, men det er lett å være etterpåklok.  Hele greia endte faktisk med at han sendte meg en snap og lurte på om jeg hadde slettet matchen vår, haha. Så han rakk å få det med seg og da jeg kom med denne forklaringen vet jeg faktisk ikke om jeg ble trodd.

Altså hvem gjør noe sånt? “Neida, slettet ikke matchet. Jeg slettet hele Tinderbrukeren min fordi jeg ga deg en super like”. Haha herregud, jeg vet ikke om jeg hadde trodd på det selv en gang. Kanskje jeg skal ta dette som et tegn på at Tinder ikke er noe for meg og bare la brukeren være slettet for godt. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

14 kommentarer

Siste innlegg