UKEN SOM GIKK / FLYTTING OG UTMATTELSE

Reklame | Nelly

VESKE MANGO / T-SKJORTE NLY / JAKKE HER / LIGNENDE SOLBRILLER HER / ØREDOBBER MONKI

AKKURAT NÅ: Jeg har akkurat fullført regnskapet for mars og april. Det har hengt over meg de siste ukene. Tiden har nemlig gått så fort at eg fikk sjokk da jeg skjønte at april snart er over. Vanligvis gjør jeg regnskapet hver måned, så dette ble litt kaos. Nå er det heldigvis over og jeg kan gå videre med dagen min og forhåpentligvis snart komme meg på trening!

UKENS TANKE: Det har gått opp for meg at jeg er ekstremt dårlig til å ta vare på meg selv. I det siste har jeg kjent at jeg virkelig, virkelig, virkelig trenger en pause. Jeg har kjent på følelsen av at jeg snart kommer til å bare slutte å fungere, at jeg blir liggende i sengen uten å klare å røre meg fordi jeg er utmattet. Allikevel har jeg kjørt på uten stopp fordi jeg føler at jeg må. Jeg må gjøre alt, får til alt og klare alt. Jeg kan ikke si nei og jeg må stille opp, alltid.

Jeg er nødt til å begynne å lytte til kroppen min og hva jeg faktisk orker og ikke. Det er så utrolig viktig! Heldigvis tok jeg til vettet og avlyste alle avtaler i helgen og starten på denne uken og dro hjem. Her har jeg fått slappet av og tatt det helt med ro, noe som virkelig var nødvendig. Herregud, så mye bedre jeg føler meg etter bare to dager!

SKO NIKE / JAKKE MONKI (LIGNENDE HER) BUKSE BIKBOK / GENSER PIECES

UKENS SERIE: Jeg må finne en ny serie. Denne uken har det gått i Modern Family og Friends, foruten om serieavslutningen på Heimebane i går. Jeg klarer ikke vente på neste sesong!!!! Jeg vil vite hva som skjer nå. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg har brukt så mye penger på å leie etter at jeg flyttet hjemmefra at jeg i teorien hadde hatt nok til egenkapital og kunne kjøpt min egen leilighet nå. Det irriterer meg også at jeg betaler mer i leie hver måned enn hva folk som betaler ned på lånet sitt gjør. Aaaah, la meg kjøpe en leilighet jeg kan betale ned på i stede for å kaste penger ut av vinduet hver eneste måned. Det er så frustrerende.

UKENS CRAVING: Nå er jeg totalt hekta på smoothies. Etter at jeg løp innom SmootieXchange på vei til toget på fredag har jeg drukket smoothie tre ganger. Jeg craver det hele tiden og jeg tror faktisk skal kjøpe med meg en i det jeg går av toget på Oslo S. Mine hjemmelagde er helt okei, men den fra SmoothieXchange er så utrolig god. Ekstremt dyr, men god haha.

Det er heldigvis ikke det verste man kan crave da. Jeg klager ikke akkurat når det er smoothie som har erstattet sjokolade-cravingen. 

UKENS HØYDEPUNKT: Å komme hjem. Det var virkelig det jeg trengte. På lørdag gjorde jeg egentlig ikke noe særlig annet enn å slappe av, hjelpe pappa litt med å bli kvitt søppel etter flyttingen, tok en powernap og fikk en skikkelig god treningsøkt på kvelden. Gårsdagen var også ganske deilig. Jeg fikk tatt bilder til bloggen, skrevet ferdig noen innlegg, trent, sett på fotball med pappa og lagde den hittil beste blomkålpizzaen jeg har smakt til middag. Det er så deilig å være hjemme noen ganger. 

UKENS SEIER: At jeg mannet meg opp og faktisk dro på min aller første visning etter at jeg startet leilighetsjakten. Jeg hater sånt og da har jeg en tendens til å utsette og utsette. Det kan være at jeg faktisk skjønner alvoret og samtidig er jeg jo ganske gira på å finne mitt fremtidige hjem!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: 

Ikke kle deg som en stripper på 17. mai

 Fyren du ikke bør date 

Ukens spørsmål

UKENS MATRETT: Jeg har ikke spist noe som helst interessant denne uken. Blomkålpizzaen jeg lagde i går ble riktignok UTROLIG god. Slo på stortromma og lagde en enkel hjemmelaget hvitløksdressing i tillegg. Noen ganger overrasker jeg meg selv med husmor-egenskaper jeg ikke visste jeg hadde. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SANG: Ulrik Munther – Before. HJERTET MITT BLØR. Den er rett og slett fantastisk nydelig. 

UKENS FAVORITT-BILDE: Altså jeg tok ikke et eneste ordentlig bilde forrige uke. Det er første gang det har skjedd på lenge! Eller ikke skjedd blir vel mer riktig å si. Da blir det en gammel favoritt denne gangen. Nå får dere forresten denne kjolen til halv pris hos Nelly! Bare 199 kroner HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

13 kommentarer

Siste innlegg