FYREN DU IKKE BØR DATE

Dating er både moro og koselig, helt til du dater feil fyr og alt går til helvete. Det er greit nok det om du slipper å se han igjen, men om du dater enkelte kan det vise seg å bli vanskeligere enn du tror. Jeg har tenkt litt over hvem du virkelig bør unngå og resultatet finner dere unner her. Del gjerne egne erfaringer i kommentarfeltet. Jeg elsker å høre tips og historier fra dere <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NABOEN DIN. Det virker kanskje chill å ha kjæresten din som nabo, men samtidig kan det fort bli ganske dårlig stemning om det ikke funker. Hvis du dater naboen din og det etter hvert tar slutt er sannsynligheten stor for at du plutselig møter han i oppgangen med den nye kjæresten om et par uker. Den stikker nok litt i hjertet, ja. Eller kanskje det er du som tar med deg et hook hjem fra byen lørdag natt og møter han på vei inn døren. KLEINT!

FYREN SOM JOBBER PÅ NÆRBUTIKKEN. Den er litt kjipt om du har en matvarebutikk i gåavstand og det skjærer seg, særlig om han jobber fulltid. Da ender du opp med å måtte handle langt hjemmefra og bære tungt hjem. Ikke kult. Hvis du plutselig mangler noe til middagen og MÅ dra på nærbutikken så blir det fort veldig kleint. 

KOLLEGAEN DIN. Totalt krise. Det er faktisk nok å si det, men jeg skal utdype. Hvis det går bra er det jo hyggelig, men igjen an det fort bli litt too much å aldri få en pause fra fyren du dater. Det er hvis det går bra, men saken er ganske mye verre om det går dårlig. Hvis en av dere driter dere ut, er utro, er slem, dumper den andre eller uansett hva som skjer så blir det forbanna dårlig stemning og det vil man ikke ha på arbeidsplassen sin. Det vil ikke bare gå utover dere heller, men også kollegaene deres som havner midt i dumpingen/utroskapen. Plutselig må n av dere må bytte jobb, så nei. Hold dere unna!

FAMILIEMEDLEMMER AV GODE VENNER. For det første så kan du ende opp med å sette venninnen/kompisen din i en ganske klein og ubehagelig situasjon, særlig om det ikke funker. Her er det litt det samme som med kollegaer. Vennen din kan ende opp med å havne midt i en konflikt hvor det er mye følelser involvert og det er ikke særlig kult. I tillegg kan dere ende opp med å måtte møtes i alle mulige sammenhenger, så den er litt risky. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EKSEN TIL VENNINNEN DIN. Denne er muligens åpenbar, men vi tar den med. Det finnes alltid unntak, men det er nok greit å styre unna.

LEGEN DIN. Det er kanskje litt weird, men det får gå. Jeg bare tenker at hvis det skjærer seg og du må til legen av en eller annen grunn så er ikke det særlig moro. Hvis du står på venteliste for å bytte lege, men blir såpass syk at du MÅ til legen så har du ikke noe valg. I tillegg tenker jeg jo at legen din ser ganske mange sider av deg og jeg tenker jo at det er greit å ha noe privat om dere skjønner hva jeg mener. Det er ikke så kult at fyren du dater har hatt fingeren i rumpen din for å sette i gang fordøyelsen så du får bæsjet, liksom. 

KJEKKASEN PÅ TRENINGSSENTERET. Selvfølgelig frister det! Trent, flott, hyggelig og sjarmerende. Det eneste er jo at det blir utrolig kleint om datingen går til helvete og dere møtes hver dag på trening. Ja, du kan jo bytte senter, men kom igjen… Vil du virkelig måtte dra til et senter en halvtimes tid unna hver gang du skal trene kun fordi du ikke klarte å holde deg unna? Nei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

34 kommentarer
  1. Anonym: Jeg skriver fra et heterofilt kvinnelig perspektiv, så for meg blir det naturlig å skrive “fyren”. Jeg oppfordrer til å komme med egne tips, så det er bare å slenge de ut 🙂

  2. Du har jo mange spalter men hva med å begynne med poste det du gjør på Snapchat gjennom uka her på bloggen ? Det som er det mest spennene mer jeg

  3. Haha er så enig! Spesielt den med å date en kollega. Er overrasket over hvor mange som faktisk går i den fella. Dont shit where you eat!🙅
   Kan også legge til lærer eller foreleser ved skolen/universitetet du går på. Av åpenbare grunner men likevel, har sett at det skjer😳

  4. Franskmenn har et ordtak jeg virkelig liker, de sier: Hjertet har sin logikk som logikk ikke forstår. Og dine forslag her er basert av logikk. Ikke date nærbutikk kjekkasen for da hvis det blir slutt så må du begynne å handle på nærbutikken i Lofoten isteden. Godt begrunnet det. Men så har vi William Shakespeare som sa: Forventninger er roten til all hjertesorg. SÅ: Simpell fysikk (ikke logikk) forteller oss at for hver Yang der ute finnes den en Yin. MEN hvis du setter en forventning til hvordan han ser ut eller et krav til hvor du finner han/henne er det store muligheter for at du ikke vil gjenkjenne din perfekte partner. Så selv om de velmenende rådene dine fra et logisk standpunkt kan virke fornuftige for det utrente sinnet og den lavpannede personen i gata har de ingenting med virkeligheten å gjøre. My job here is done

  5. Ehh, javel?? For min del spiller det ingen rolle hvor dama bor eller jobber. Er voksen nok til å kunne fronte en dårlig date, uansett hva som skulle være årsaken til at det ikke ble mer enn 1 date. Kjærligheten er viktigere enn som så.

  6. Det kleineste er utvilsomt å date en kvinnelig blogger. Som foruten å bruke 3 timer hver dag på teatersminking også ved et brudd vil bruke flere år å skrive om egne følelser når bruddet er et faktum. Da må man påregne at hun en dag også skriver bok om alle mennene hun mener har ødelagt livet hennes.
   Nesten 80% av borderlinere er kvinner. Og mange er narsisister og bruker livet på å fortelle egne barn hvilken drittsekk faren er.
   Kvinner bør bo i kollektiver hvor de kan snakke dritt om hverandre og være med likesinnede. Mannfolk er Guds gave til kvinnen men de skjønner det bare ikke. Ikke en gang de blonde…..

  7. E har date bestekompisen te kjæresten te bestevenninna mi. Det va faktisk bestevenninna mi som prøvd å få oss sammen, men kan sei at nu når det faktisk e blitt slutt mellom oss e det ganske så kleint når vi begge e på middag hos venninna mi å kjæresten hennes :p

  8. Hahaha, jeg må le litt for meg selv. Har faktisk hadd en greie med tre stykker jeg jobbet med. To på samme arbeidsplass, og en på en annen. HEHE ops. Men det gikk helt fint. Han første fikk seg kjæreste etterhvert, så det ble litt kleint, men han fikk seg ny jobb i samme slengen, så det var flaks. Han andre blomstret det litt med, men det dabbet av etterhvert. Men vi snakker fortsatt den dag i dag. Så han siste. Vi ble enige om å være såkalt fuckfriends;) men vi rakk 3 ganger før begge møtte gutt/jente, og endte opp i forhold. Vi snakker dessverre ikke så mye den dag i dag, grunnet meget sjalue kjærester på hver vår kant. Litt trist, men men. Jeg har også ny jobb så ser ingen av de to noe mer.
   SÅÅÅ det siste, jeg er sammen med eksen til min tidligere bestevenninne gjennom hele barneskolen. Det går fint det også, jeg snakket faktisk med hun, bare for å si fra, så det kom fra meg og ingen andre.
   Så det går helt fint å date kollegaer, men selvfølgelig mange unntak der ute. Det blir hva man gjør det til. Kanskje ikke like heldig å date venninnens eks, men det går det også.

  9. Det er ikke coolt å speeke nongelsk asså, i tilfelle du tror det.
   Ikke kan du snakke reint norsk og ikke kan du snakke reint engelsk. Sannsynligvis resultat av lav IQ. Men fortvil ikke, det var mange bondejenter som deg for 200 år siden som gikk gjennom livet med tomme øyne og fårete glis. De klarte å knulle på låven å trykke ut noen unger i løpet av livet, og det var det.

  10. Det m kollega; assa, de på paradise er jo på en måte dine kollegaer, i og med at dere jobbet for et team. Er det da feil å ligge m alle inne på hotellet. (Ikke ment mot deg, for du gjorde jo ikke det)

  11. Altså, hvor mener du man skal møte noen? På en svett bytur? De fleste møter faktisk sin kjære på arbeidsplassen eller på skolen (det er vel heller ikke lov, for da må man vel bytte skole hvis det blir slutt. Siden det kommer til å bli såååå kleint..) lol tåpelig liste.

  12. Veeel, en lege har ikke lov å ha et forhold til sin egen pasient, så den utgår vel fra listen din. :). Legen som hadde en pasient som elskerinne i Agder, mistet legelisensen sin. Men nå var det jo flere ting galt med den mannens adferd.

  13. hva med å bare man the fk up å deal med at det er over?
   blir ikke kleinere enn det du laga tell sjøl.

  14. Hej, jeg trenger et råd.. Du sier ?ikke date eksen til veninna di? , jeg er i grunnen enig i det. Men om du ikke lenger har kontakt med veninna di, og du får kontakt med eksen hennes i etter tid? Er jeg en dårlig venn om jeg er med han å vi har det hyggelig?

  15. Bare til informasjon; legen din har ikke lov å date deg. Legen vil da mest sannsynlig miste autorisasjonen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg