UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Chiquelle / annonselenke Nelly

God lørdag! Her kommer ukens spørsmål. Det ble naturligvis mye om leilighet og flytting, men jeg synes bare det er koselig!

GENSER HER / BUKSE CHIQUELLE

Hva beholder dere av møbler fra den gamle leiligheten?

Vi beholder en seng, en tv og spisebordet vårt. Sofaen blir litt i største laget og ja, vi flytter jo inn på litt mindre plass så det er ikke alt vi fikk med oss.

Når flytter dere inn i den nye leiligheten?

Vi overtar 1. desember, så tenker jeg vi flytter inn ganske raskt etter det. Om det blir første, andre, tredje eller fjerde er ikke godt å si, men jeg håper på første eller andre. Det blir deilig å komme seg på plass før vi skal tilbake til sørlandet til jul.

Hvordan føler det å fylle 26?

Det føles ganske vanlig egentlig. Det var verre å fylle 25, haha. Da føler jeg at jeg bikket over til det eldre, mens nå tror jeg det blri ganske likt frem til jeg fyller 30. Jeg pleide å ha skikkelig noia for å bli eldre, men nå kjennes det egentlig veldig greit. Det er fint å bli eldre og jeg føler at alderen fra tjuefem til tretti, og sikkert etter det også er en bra tid.

Vurderte dere noen gang å leie ut i Kristiansand og heller leie i Oslo?

Vi sjekket vel litt bare for å se om det kom til å lønne seg å leie eller å kjøpe, om vi skulle ende opp med å bo der i kort tid. Vi gikk ganske fort bort fra det da den standaren vi ønsket oss var ganske så dyr å leie. Det koster seriøst mindre i måneden å betale ned på leiligheten vi har kjøpt nå enn alle aktuelle jeg så på å leie, pluss at det er en investering å kjøpe egen bolig så når vi hadde muligheten ville vi gjerne det. Nå betaler vi i hvert fall ned til oss selv og ikke til noen andre, det er digg.

Når flyttet du første gang?

Jeg bodde i mitt første hjem i under tre år tror jeg, så da flyttet jeg for første gang. Så flyttet jeg hjemmefra for første (og siste) gang da jeg var 19.

Kunne du tenke deg å være med på TV, og i så fall på hva?

Hm… Jeg tenker at det er veldig gøy å være med på tv fordi jeg elsker hele greia med produksjon og alt. Synes det er så moro å se hvordan ting funker bak kulissene og i mye av det man er på så er det jo ganske spesielt. Det er ikke noe som er vanlig å oppleve så det er litt kult, men akkurat nå er det ikke noe som jeg er sånn “ååå det har jeg sykt lyst til å være med på”.

Har du noen favoritt-spisesteder eller caféer i Oslo?

Jeg har mistet litt oversikt, men Oslo Raw, Lett og Soho Urban Eatery er tre favoritter som jeg er veldig glad i. Når det kommer til middag er jeg litt mer lost, men jeg er glad i Delicatessen og spiste helt sykt god pasta på Trattoria Popolare så må ta med den.

Når får vi se den nye leiligheten?

Den får dere se så snart vi får overtatt! Vi kommer til å lage en “flytter til Oslo”-vlog tror jeg så da kommer dere til å få se leiligheten. Så blir det en ordentlig housetour og jeg gleder meg såå mye til å vise dere hvor vi skal bo§

Hvor bor dere egentlig nå?

Nå bor vi hjemme hos foreldrene til Morten i Lindesnes og det er veldig koselig ❤️

Hvordan går det med deg?

Det går veldig bra, takk som spør! Det har vært helt kaos de siste ukene og jeg har vært litt sliten, men gira. Nå har ting roet seg veldig og det er ganske digg. Nå skal jeg fokusere på jobb og nyte det å bo så nære naturen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg