BLÅ-TIRSDAG OG FORSINKET FEIRING

Reklame | annonselenker Nelly

Hei, fineste dere ☺️ Håper dere har hatt en strålende start på uken!

JAKKE HER

I går har jeg hatt en skikkelig blå-tirsdag om det er noe som finnes. Herregud, jeg hadde ikke lyst til å gjøre noe som helst. Jeg hadde en ræva holdning fra sekundet jeg åpnet øynene. Alt jeg ville var å ikke gjøre noe, hehe.

Det er noe med det å våkne til halvveis mørke og halvveis grå skyer og regn. Det er ikke det mest motiverende i verden og jeg er veldig god til å la været påvirke humøret mitt. Jeg fikk høre at det er typisk skorpion, og jeg er så sykt skorpion på typ alle punkter så det stemmer nok det også.

Heldigvis hadde jeg en PT time i Kristiansand og måtte så opp. Det er på sånne dager det er ordentlig deilig å ha planer fordi da kan man ikke ligge og synes synd på seg selv, haha. Så jeg kom meg på trening og fikk svettet nok for et par dager. Jeg gikk skjelvende ut derfra, herregud jeg var så sliten 😂

Men! Det snudde jo hele dagen min. Jeg fikk en ordentlig god dag etter det. Jeg dro hjem og lagde en sykt digg lunsj. En lunsj bowl vil jeg kalle det, som bestod av falafel, bakte søtpotetterninger, grønnkålchips, agurk, mais, cherrytomat, fullkornspitabrød i biter, guacamole, tzatziki og en ny favoritt: gillet paprika og hummus-pålegg som jeg brukte mer som en dressing. SÅ GODT. Dette må dere faktisk prøve. Jeg skulle egentlig ha i quinoa også, men glemte å kjøpe det wopsi.

Dagen videre var superkoselig! Det ble en litt forsinket bursdagsfeiring for meg med pizza og verdens diggeste kake (sjekk ut storien min, den er helt syk) sammen med familie ❤️ Helt perfekt! Jeg føler jeg har feiret litt hver dag siden lørdag haha, men nå er det slutt. Det går egentlig helt fin fordi nå har det vært så mye kake at jeg rett og slett ikke orker mer.

BUKSE HER / VESKE HER / SKO NLY (utsolgt)

Ah, nei det er godt at det roer seg litt nå. Dette er den første morgenen og formiddagen jeg har helt for meg selv. Det er ingenting jeg må gjøre utenfor huset før senere i dag og det er så digg!

Jeg har sittet og kost meg med God morgen Norge og kaffen min, svart på mail, ordnet litt ting og tang og nå skal jeg jobbe med bloggen som dessverre har blitt litt nedprioritert de siste ukene. Planen er også å lage litt juleinnhold til dere! Jeg vet det har blitt etterlyst kalenedergave tips til kjæresten, så det skal jeg se om jeg får ordnet snart 😀

Nyt dagen, fineste dere! Så blogges vi snart. Forresten, om dere har noen ønsker for innlegg fremover der det bare å legge igjen en kommentar ❤️ Det står forresten også på to do listen min, hehe. Jeg skal gå gjennom kommentarene deres asap!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg