UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Chiquelle / Pavement

genser & bukse fra Chiquelle, sko fra Pavement

Kan vi få se bilder av leiligheten dere har kjøpt?

Jeg gleder meg sååå mye til å vise dere leiligheten! Vi tar over 1. desember og da skal vi selvfølgelig lage en housetour og vise dere hele leiligheten, så skal jeg ta masse bilder og vise dere i et blogginnlegg også. Den er så fin og jeg er så sykt fornøyd!

Hva ser/hører du på hvis du trenger en oppmuntring?

Da blir det som regel Friends. Det ser jeg på hvis jeg har en dårlig dag eller hvis jeg er redd 😅

Eier begge like mye av leiligheten, eller er det en av dere som eier hele?

Vi eier like mye begge to ☺️

Kunne du tenkt deg å bo i Lindesnes i fremtiden?

Ja, men jeg kunne tenkt meg mange steder hihi. Det er umulig å planlegge hvor man “ender opp”, men absolutt, Lindesnes er veldig fint. Drømmen er jo et hus som ligger for seg selv med utsikt over noe fint, jorder, sjø et eller annet.

Kan du fortelle mer om det at du skal fryse egg? Har ikke fått med meg så mye om det.

Ja, jeg har ikke delt så mye om det enda, men i morgen kommer det en post på Instagram hvor jeg forteller mer og i sammenheng med den blir det en Q&A på story om temaet så dere kan spørre om alt dere lurer på.

Hvordan tror du jula blir i år?

For min del tror jeg den blir ganske vanlig, så lenge det ikke kommer noe forbud om å reise ut av Oslo i jula. Min familie er ganske liten og det er Morten sin også, så uansett hvor jeg skal feire så blir vi ikke mange og det kommer nok til å gå veldig bra.

Skal du jobbe som influenser resten av livet?

Det aner jeg ikke, men jeg tviler jo litt på at dette er en jobb man har for alltid… Eller? Det er umulig å si, men jeg tenker uansett å holde på med dette så lenge jeg kan og så lenge jeg synes det er moro. Det er den beste jobben jeg har hatt så langt i livet i hvert fall ☺️ Planen er å studere medier og kommunikasjon, eller noe lignende i fremtiden så jeg vil uansett jobbe med noe lignende. Det er sosiale medier og medier jeg synes er moro!

Hvilke serier anbefaler du til en dokusåpe/reality-tilhenger?

Real Houseviwes of Beverly Hills er en favoritt! Så må dere se Unreal om dere ikke har sett den. Det er en fiktiv serie som liksom handler om hvordan man lager reality, men altså noe av det stemmer… Den er helt syk! Ellers liker jeg sommerhytta (😂) og Luksusfellen, vet ikke om de går innenfor den kategorien, men er jo ekte folk med haha.

Hvor i Oslo har dere kjøpt leilighet?

Vi har kjøpt i nærheten av Alexander Kiellands plass, så veldig fornøyd med beliggenheten ☺️

Hvor mye koster det i gjennomsnitt i måneden å ha hund?

Hm, det varierer nok veldig fra hund til hund, eller rase til rase og om den holder seg frisk eller er mye syk. Forsikring varierer også, men jeg tror vi betaler ca 250 kroner i måneden i forsikring, så har vi en avtale hos dyrlegen som gir billigere for, gratis kloklipp og litt slike ting som koster ca 130,- i måneden hvis jeg husker riktig. For kjøper vi hver 2. eller 3. måned, så det havner vel på 150,- i måneden kanskje. Vi er vel oppe i noe sånt som 530,- fast i måneden da hvis jeg har klart å regne riktig ut ifra disse ca-tallene, men så er hunden plutselig syk eller så trenger den ny sele eller sånt så blir det litt ekstra. Det er som sagt vanskelig å gi noe ordentlig svar og jeg tror nok nesten alle hundeeiere bruker ulikt beløp i måneden på hund.

 

6 kommentarer

Siste innlegg