30 SPØRSMÅL OG SVAR

1. Hvor gammel er du? Jeg er 26

2. Hvor høy? 1.68

3. Stjernetegn? Jeg er Skorpion, og det passer meg skummelt bra. Jeg er virkelig en skorpion, hehe.

4. Når står du opp i hverdagen? Det er som regel mellom 08 og 08.30.

5. Og i helgene? Jeg skiller ikke helg og hverdag egentlig. Jeg styrer min egen arbeidsdag så hvis jeg trenger å sove ut på en onsdag så gjør jeg det, men så kan det være jeg må opp tidlig på en søndag for eksempel.

6. Favorittsang akkurat nå? Taylor Swift – exile

7. Har du tatoveringer? Nei og jeg tror nok heller ikke jeg kommer til å ta noen. Synes det er sykt fint på andre, men føler ikke det er meg selv om alt jeg ville for 10 år siden var å tattovere hakuna matata, haha. Så glad det ikke skjedde for å si det sånn.

 8. Hva var det siste du spiste? Det var en nydelig sandwich på Panda Panda i går, men det begynner å bli lenge siden så nå gleder jeg meg til å lage en deilig havre- og chiagrøt til frokost.

9. Hva var det siste du drakk? Et glass med vann. Det er deilig med å ikke bo i Kristiansand. Der smakte vannet så vondt, mens her smaker det bare vann. Deilig!

10. En hemmelighet om deg? Jeg vet ikke om det er en hemmelighet, men jeg var dødsforelska i Kristofer “doffen” Hæstad på ungdomsskolen haha. Skikkelig forelska. Jeg ble så lei meg da jeg fant ut at han hadde kjæreste 🙁

11. Har du noen gang vært forelsket? Jaaaa, er så heldig at jeg er forelska i verdens beste kjæreste nå jeg ❤️

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Selvfølgelig er den rosa. Og litt hvit!

13. Hva hører du på akkurat nå? Nå har jeg God morgen Norge i bakgrunnen her. Helt perfekt!

14. Er det noen du savner? Jeg savner jo alltid noen litt, men det er vel vanlig når man bor et stykke fra folk man er glad i.

15. Favoritt quote? Oi, det har jeg ikke tror jeg. Eller jeg tror ikke, jeg vet at jeg ikke har det. Jeg liker sånne motivasjons quotes i ny og ne når jeg føler ting går dritt, sånn “du er allerede lenger enn de som ikke turte å prøve” haha.

16. Høy eller lav musikk? Lav, 100%. Kan ikke nyte høy musikk.

17. Hvor drar du når du er trist? Jeg drar ikke noe sted. Jeg liker å være rundt Morten og Trulte hvis jeg er lei meg. Få litt trøst og en god klem eller ti. Før da jeg bodde i Larvik hadde jeg en liten topp ved havet som jeg pleide å dra til. Var veldig deilig faktisk!

18. Favorittfarge? Beige! Jeg pleide å hate beige, men jeg blir så påvirket av trender og nå elsker jeg beige.

19. Hvem snakket du med sist? Trulte 😅 Stakkars hund, jeg snakker litt for mye med henne.. men det er jo så koselig!

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Å overta leiligheten 😭😭😭 Jeg vil ta over nå så jeg kan begynne å gjøre den til min. Og ellers ønsker jeg meg ting til leiligheten, hehe.

21. Hva var det siste du kjøpte? Det var litt diverse interiør som je gkjøpte for noe av bursdagspengene jeg fikk. Kan vise dere når jeg får det, eventuelt når vi har flyttet inn så slipper jeg å pakke det opp for å pakke det ned igjen. Men igjen, jeg kommer ikke til å klare å vente med å pakke opp.

22. Hva står det på den siste SMS’en du sendte? Fredag kan vi! Jeg måtte flytte dagens PT time på grunn av et møte.

23. Hva skal du gjøre til helgen? Lage masse videoer til YouTube, ha kosekveld med film og hvis været er greit skal jeg gå tur.

24. Drømmereisemål? Maldivene, New York og Australia.

25. Hvordan er du som venn? Jeg er veldig lojal, stiller alltid opp om det trengs og kanskje litt for ærlig til tider hehe.

26. Hva kan holde deg våken om natta? Stress! Jeg kan ligge å stresse over alt mulig rart og det gjør at jeg ikke får sove. Det er skikkelig irriterende.

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Jeg har ikke sett på serien dere på mange år, men jeg liker Kourtney best så da sier jeg Kourtney.

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Jeg har falt litt ut av alt. Det siste jeg så var Muldvarpen på NRK, veldig interessant! Så er jeg egentlig midt i sesong en av Gåsmamman på Sumo, men det ble satt litt på pause. Må ta opp den tråden igjen fordi den var veldig spennende.

29. Hvilken bok leste du sist? Åh, det var det da… Jeg lånte den av en venninne og den var så fin, men jeg husker jo ikke hva den heter.

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Da skal jeg lage meg en kopp kaffe og spise frokost før Morten og jeg skal ut og gå tur med Trulte. Så blir det et telefonmøte klokken 11, løpetur klokken 12 (med mindre det er grusomt vær akkurat da) og YouTube video-innspillinger etter det. Deilig dag!

10 kommentarer

Siste innlegg