HELGEN ER AVLYST – KORONATEST

Reklame | annonselenker Nelly

God fredag, fineste dere!

GENSER HER / BUKSE HER (haha stakkars Trulte ser så pjusk ut her) 

Okei bildet er grusomt, men jeg hadde ingen hvor jeg så alvorlig eller trist ut i joggedress.

Her i huset er ikke ting helt som det skal. Jeg har vært så surrete i dag. Stakkars, lille Trulte. Hun har sin første løpetid og har fått på en slik nydelig løpetid-truse som hun selvfølgelig hater. Så… Gjett hvem som tok med dyret ut på luftetur i dag tidlig og glemte å ta av trusen? Hehe. Det var meg det. Stakkars, lille. Hun gikk jo på do et par ganger før jeg skjønte at oi, den trusa er fortsatt på ja. Er ikke bare-bare å ha en surrete matmor 😅

Ja, så skal jeg i tillegg ta en korona-test i dag. Kan ikke si jeg gleder meg. Jeg har enda minnet fra svineinfluensa-testen, som jeg tror er typ det samme? De stakk jo en q-tips lignende sak langt inn i nesa og det var forferdelig grusomt. Men! Det var faktisk nødvenidg å teste seg.

Jeg har vært litt pjusk de siste dagene og har kjent på typiske forkjølelsessypmtomer. Jeg er 99% sikker på at det er forkjølelse fordi den dagen det gikk over fra sommer til høst gikk jeg ute i t-skjorte og shorts. Smart… Uansett, nå ringte jeg korona-telefonen for å høre hva de mente jeg burde gjøre og de ville gjerne ha meg inn til en test. Jeg kjenner også at det er veldig greit å få det avklart, om det er en vanlig forkjølelse eller om det er korona.

Jeg har holdt meg helt unna treningssenter fra det sekundet jeg begynte å føle meg pjusk og omtrent ikke gjort annet enn å gå tur i skogen med Morten og Trulte, bare sånn for å være på den sikre siden. Hvis jeg allikevel har klart å få korona er det ganske utrolig fordi jeg kan ikke huske sist jeg var nære nok et annet menneske til å i det hele tatt ta på det.

Så skal jeg selvfølgelig holde meg hjemme frem til jeg får svar på den testen. Vel, jeg må ut for å ta den da, men bortsett fra det.

Som dere skjønner blir det ikke mye helgens planer å dele med dere. Det blir mac, tv-serier, lek med Trulte, klesvask, vasking, rydding i klesskap, sikkert litt nettshopping og så skal jeg lese ferdig boken min.

Jeg håper uansett at dere får en strålende helg og koser dere masse! Så må dere gjerne krysse fingrene for at jeg bare er forkjøla, hehe. Skal selvfølgelig oppdatere dere når jeg vet noe❤️

0 kommentarer

Siste innlegg