8 TING JEG ELSKER AT MORTEN GJØR

I dag vil jeg dele litt om den fantastiske kjæresten min med dere! Her er åtte små ting han gjør i hverdagen som gjør at jeg elsker han litt ekstra 😉

❤️ Han gjør alt jeg hater, men som han selv ikke liker som å slippe ut edderkopper (i live) og dreper veps (hater veps, tror oppriktig er onde).

❤️ Kommer med YT når jeg står i dusjen etter løpetur. Det er en så fin liten ting som viser at han tar vare på meg og passer på meg, vil at jeg skal ha det bra. Jeg smelter.

❤️ Prøver å vekke meg opp til flere ganger på late dager. Det er ikke en lett jobb og jeg setter pris på at han prøver igjen og igjen selv om den eneste responsen han får er grynting fra meg. Han vet at jeg alltid angrer når jeg ligger og slumrer, så det at han virkelig forsøker å få meg opp av sengen er koselig.

❤️ Lar meg sitte i sofaen og sippe til serie. Jeg gråter jo av alt som er rørende, enten det er lykke eller noe trist. Når det skjer så ler han litt av meg, forståelig nok, forteller meg at det ikke er på ekte og lar meg gråte meg ferdig på skulderen hans.

❤️ Lufter Trulte når jeg er stressa for jobb. Selv om det er “min tur” så gjør han det for meg når han vet at jeg har mye å gjøre, og det uten at jeg trenger å spørre! Det er til så stor hjelp.

❤️ Tilbyr seg å gjesteblogge. Jeg kan klage over at jeg er uinspirert eller ikke kommer på noe å skrive om, så tilbyr han seg å gjesteblogge. Det er nok ikke alle som hadde gjort det, men han gjør det for å hjelpe meg og det viser meg nok en gang hvor flink han er til å ta vare på meg.

❤️ Lager pannekaker til meg. Yei! Det er lite matlaging ellers haha, men det gjør ikke noe for de pannekakene er fantastiske.

❤️ Snakker om fremtiden vår. Når han sier ting som “når vi er pensjonister” eller “når vi er gamle og gjør ditt og datt” så betyr det at han virkelig ser for seg at vi er sammen resten av livet.

8 kommentarer

Siste innlegg