ETT PLAGG – TRE STYLES

Reklame | annonselenker Nelly

Nå er det alt for lenge siden jeg har delt et av disse innleggene! Heldigvis fant jeg det perfekte plagg å style på tre forskjellige måter, nemlig den lyse “skinn”buksen som dere finner her. Jeg kommer til å bruke den så mye i høst og man kan virkelig style den på så mange forskjellige måter. Her kommer tre jeg likte godt…

RABATTKODEN ANDREA25 GIR DERE 25% PÅ ALT FRA NLYBYNELLY

NUMMER 1

Dette antrekket er kanskje det mest sofistikerte, men samtidig veldig kult! Oversized på oversized med stramme skinnbukser. Elsker dette. Dette er et antrekk jeg fint kunne tatt på meg om jeg skulle i et møte eller på jobb.

 BLAZER NLY (utsolgt) / SKJORTE HER / SKO HER / BUKSE HER

NUMMER 2

Et par hakk mer pynta! Her kjører jeg rett og slett glitterveske og gjennomsiktige pumps. Jeg elsker dette. Jeg elsker denne blusen og jeg elsker disse skoene! Kunne veldig gjerne brukt dette antrekket om jeg skulle ut for å ta noen drinker eller på fest.

BLUSE HER / BUKSE HER / VESKE MATCH / SKO NLY (utsolgt)

NUMMER 3

Det mest hverdagslige, men kanskje også det fineste antrekket! Tror dere kommer til å se mer av dette og lignende antrekk utover høsten. En myk deilig genser, sneakers og bukse i skinnimitasjon. Favoritt!

 GENSER HER / VESKE HER / BUKSE HER / SKO HER

 

Hvilket er din favoritt?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg