UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly

SKJORTE MISSGUIDED / BUKSE NLY (utsolgt) / SKO HER / VESKE HER

Går denne tiden ut over økonomien din?

Ja og nei. Det har ikke vart så lenge enda og foreløpig jobber jeg ganske som normalt, men det har gått ut over noen samarbeid som er utsatt på ubestemt tid. Det er jo kjedelig, men veldig forståelig. Samtidig går andre deler av jobben bedre så det veier litt opp igjen. Det kommer nok til å gå utover jobben om flere samarbeid blir utsatt, avlyst eller ikke dukker opp.

Striper eller bleker du håret?

Jeg helbleker etterveksten 🙂

Hva er din favorittveske?

Ah, så vanskelig å velge! Jeg elsker alle mine NuNoo-vesker. Den jeg bruker aller mest er Ellie new suede w. braid, som egentlig er helt lik denne bare med en flettekant. Så er jeg utrolig glad i Ellie Leo! Jeg har også fått en ny favoritt som ikke er NuNoo. Denne gule vesken fra NLY er såååå fin og vårlig!

Hva synes du om årets PH og hvem har du best/dårligst inntrykk av?

Jeg har ikke sett på det siden 2017. Det ble litt ødelagt for meg og nå føler jeg meg rett og slett for gammel. Det er ikke det som undeholder meg lenger.

Har du endret mening om å få barn?

Herregud for et evig mas. Beklager til deg som stilte dette spørsmålet, men det er så mye spørsmål om dette med barn og om jeg har endret mening, om jeg ikke tror jeg kommer til å angre, hvorfor jeg ikke vil, skal vi ha barn, når vil vi ha barn… Så jeg er bare litt lei og dette må jeg bare få ut.

 Nei, det har jeg ikke og hvis jeg gjør det, noe som kan skje, så får dere sikkert vite om det. For å være ærlig er jeg sykt lei av maset om barn og jeg klarer ikke forstå hvorfor andre er så besatt av om folk de ikke kjenner skal få barn eller ikke? Det spiller vel ingen rolle for deres liv? Er det virkelig så vanskelig å forstå at mennesker er forskjellige og kanskje ikke vil de samme tingene? Jeg synes vi skal begynne å respektere hverandre mer, også de som har en mening som er annerledes enn flertallet sin. I hvert fall når den handler om egen kropp, eget liv og det å sette et annet liv til verden! Hvorfor vil dere at et menneske som ikke ønsker barn skal sette et barn til verden? Hvordan tror dere livet til det barnet hadde vært? Er dere så satt i deres egen tankegang at dere ikke klarer å forstå at det verken hadde vært bra for mor eller barn når barnet ikke er ønsket? Jeg blir så irritert. Synes på generell basis vi kan slutte å spørre folk om når de vil ha barn, fordi det er ikke sikkert de vil eller kan få barn og da er ikke det et veldig hyggelig spørsmål å få slengt i fleisen hele tiden.

Kan du vise noen hverdagskjoler?

Det er litt forskjell på hva man ser på som hverdagskjoler, altså jeg kan gå ganske pent kledd til hverdags hihi. Uansett, jeg har funnet frem fem fine hverdagskjoler her. De har veldig mye fint i kjole-kategorien på Nelly, de finere kjolene er i festkjole-kategorien, så i kjole finner man litt mer hverdags 🙂 Bare et lite tips!

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER

Hvis du hadde fått en million kroner i dag, hva ville du brukt de på?

Wow, godt spørsmål! Jeg hadde betalt ned en halv million på huslånet, så hadde jeg booket en kjempedeilig ferie til et varmt sted i januar 2021 som er den kjipeste måneden i hele året og betalt ned studielånet. Da hadde jeg faktisk hatt noen hundre tusen igjen som jeg hadde sett an hva jeg ville gjort med når jeg fikk de. Litt kjedelig svar, men tenk så deilig å bli kvitt lån da, folkens!

Hva er favorittmaten din?

Så mye, jeg elsker mat. Jeg elsker taco, alt av pasta, det aller meste med potet (nummer en er fløtegratinerte). Jepp, det er faktisk topp tre: taco, pasta, potet haha.

Kunne du tenkt deg å være med på Farmen eller Skal vi danse?

Hm… Usikker, men hvis det skulle vært en av de måtte det blitt Farmen. Jeg kan ikke danse, hadde fått totalt panikk av å skulle prøve på det foran et publikum så nei.

Har du et favorittplagg?

Det skifter stadig. Jeg er veldig glad i den nye kjolen fra byTiMo, den knall rosa kjolen min fra Rotate og ikke minst den nye kjolen fra By Malina som er på vei til meg i posten! Den kan dere se her.

Hvor mange kjærester har du hatt?

Morten er min første! Ikke verst på første forsøk 😉

Hvor mye kostet det å pusse opp hvert rom i leiligheten?

Godt spørsmål! Vi har gjort alt selv, med hjelp fra kjente og kjære så vi har ikke betalt noe for arbeid, kun for utstyr. Stuen kostet cirka. 8000,-. Vi måtte kjøpe inn alt av maleutstyr måtte legge tapet og masse greier før vi kunne male så det kostet litt. Soverommet brukte vi kanskje et par tusen på, der kjøpte vi bare hvitmaling, kalkmaling, sealer og en ny pensel. Kjøkkenet kostet vel rundt 65 000,- (husker ikke nøyaktig) og vi brukte rett over 20 000 på elektriker i forbindelse med det (pluss at vi satt inn spotter i gangen og byttet sikringsskap) og rundt 1000,- på maling.

Er du noen gang ensom?

Ja, absolutt.

Hvordan er ditt forhold til svigerfamilien?

Det er bra 🙂 De er veldig koselige og tok meg godt imot fra første stund.

Hvor ser dere Harry Potter filmene?

Vi leier de på Viaplay!

11 kommentarer
  1. Jeg forstår SÅ godt det svaret ditt angående barn! Altså… hvorfor i huuuleste skal alle spørre om det heeele forbanna tiden??? Jeg blir så forbanna! Slutt å spør! Barn er da ikke det eneste her i verden vel?! Og som du sier, hvorfor er det SÅ jævlig interessant å vite det om andre? Og man kan fint leve uten barn! Vil man ikke ha barn, ikke få barn! Kan man ikke få barn, er det veldig sårt for de det gjelder! Slutt å spør, slutt å spør, slutt å spøøør!
   Klem til deg, kloke, fine dame! <3

  2. Vææældi enig me det om unga, så jævlig sant.. fins folkdær ute som aldri kan få unga og da e ett sånn spørsmål såranes..

  3. Hei! Skjønner at det er irriterende med folk som maser om barn osv, og er helt enig i at om man ønsker barn eller ikke er en privat sak og ikke noe noen andre har noe med. Men hvis du blir så irritert, hvorfor gi disse spørsmålene så mye fokus? Du har jo svart ordentlig på det en gang, så hvorfor ta de med og bruke de som «reklame» på swipe up som du har gjort tidligere? 🙂

   Digger forresten deg og bloggen din <3

   1. Fordi i hver ENESTE spørsmålsrunde jeg kjører får jeg tusen spørsmål om dette så åpenbart har ikke folk fått det med seg så da tar jeg de med innimellom når jeg føler for å blåse ut litt 🙂 Så koselig å høre <3

  4. Amen til det du skriver om å få barn. Jeg er helt sikker på at jeg ikke vil ha barn nå og typ alle rundt meg er sånn «hah ja vi får da se» «du kommer nok til å endre mening» «du ender sikkert opp med 5!». Og ja det kan godt være (tror egentlig ikke det), men hvem faen bryr seg. Må gå an å respektere at folk velger å gjøre det som er best for sitt eget liv, selv om man ikke vil det samme selv. Så du er Hverfall ikke eneste som irriterer seg over det!

  5. Heii! Du sa dere la tapet i stua, var det veggfornyer dere la og har du evt tips? Skal overta leilighet snart med glassfiberstrie og er så usikker på om vi skal helsparkle (som jeg har skjønt er en helvetes jobb og dyrt å få noen til å gjøre) eller legge tapet…

   <3

  6. Preach!
   Det er så utrolig godt å høre en stemme med sunn fornuft, også når den blåser ut litt😊
   Barn eller ikke, det er ditt eget valg!
   Også er du så fornuftig som ville betalt ned lån før noe annet. Det setter et godt forbilde (særlig for studenter som meg)😎

   Elsker hvor variert innhold du har! Elsker stilen din! Og elsker hvordam du gir av dec selv!
   XoXo

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg