SLIK BEVARER DERE KJÆRLIGHETEN I DISSE TIDER

Reklame | annonselenker Nelly

TOPP HER / BUKSE HER

Jeg må innrømme at jeg ikke akkurat ble overrasket da jeg hørte at skilsmissestatistikken antakeligvis kom til å skyte i været fremover. Det er nok mange som ikke er vandt til å være så mye sammen lenger, særlig ikke med flere barn, jobb og husarbeid som skal tas hånd om innenfor husets fire vegger. Vanligvis er jo alt det adskilt store deler av dagen…

Det er nok uvant for de fleste å være sammen 24/7 i flere uker, men for Morten og meg er dette business as usual. Vi jobber sammen, bor sammen og er kjærester! Vi er vandt til å være veldig mye sammen og har lært oss litt hva som funker for å bevare kjærligheten i en slik hverdag.

Det er selvfølgelig litt annerledes om man har fire barn som løper rundt, men jeg snakker fra mitt perspektiv da det er det jeg kjenner til. Nå kan det være mye av dette også funker med barn inne i bildet, så får dere med barn som er uenig i dette rope i vei i kommentarfeltet, haha.

💗 Overrask partneren din. Det kan være alt mulig egentlig, det kommer an på hva akkurat din partner blir glad for. Jeg blir for eksempel kjempeglad om Morten støvsuger på eget initiativ eller lager middag til oss. Det trenger ikke være de store greiene, men om du kan, hvorfor ikke slå på stortrommen! Jeg vet om en som hadde hoppet i taket om det plutselig dukket opp en Playstation på døren. Så gjør noe for partneren din, smått eller stort, det viktigste er at det er noe partneren din kommer til å bli glad for.

💗 Gjør ting hver for dere. Kanskje du skal ta på deg turskoene og gå en tur alene med podcast på ørene? Da kan partneren din få tid til å gjøre noe eget hjemme, eller kanskje ikke gjøre noe som helst. Noen ganger er det godt medl itt tid fra hverandre, særlig i en tid som dette hvor man alltid er sammen.

💗 Snakk sammen om noe irriterer deg. Hvis ikke kan det fort bygge seg opp og smelle ordentlig! Ille nok til vanlig, men kanskje enda verre når du allerede er frustrert ove situasjonen vi aller er satt i og man går oppå hverandre. Si ifra tidlig på en ordentlig måte, men husk at du da må tåle å høre det tilbake om du irriterer partneren din.

💗 Ha spakveld sammen. Det er koselig! Dere kan tenne lys på soverommet, bytte på å massere hverandre, ha på masker. Det er så deilig og superkoselig!

💗 La partneren “miste” det litt uten å klikke tilbake. Vi er alle frustrert. Jeg er person som blir veldig irritert i en slik situasjon hvor jeg mister kontroll over egen hverdag og ikke kan opprettholde normale rutiner. Alle er forskjellige, og hvis partneren din plutselig mister det og klikker over en filleting som at oppvasken ikke er tatt som avtalt eller en annen bagatell, la han eller hun miste det litt. Det tar nok ikke lang tid før en angrende “synder” kommer og sier unnskyld. Det er nok ikke oppvasken i seg selv som var så irriterende, men hele situasjonen. Nå snakker jeg av erfaring her, haha. 

💗 Trekk deg tilbake om du kjenner at du trenger det. Hvis dere har et soverom som er adskilt fra stuen kan det være et slags fristed hvis du trenger å trekke deg tilbake. Ta med en god bok, sett på en podcast, ta med macen og sett på filmen partneren ikke vil se, men som du vil se og nyt det å være alene litt om det trengs! Det kan være greit å informere partneren om at du bare tar en timeout så han eller hun ikke tror det har skjedd noe og skal komme inn for å ordne opp i noe som ikke har skjedd 😉

💗 Ha en koselig datenight! Lag en digg middag sammen, tenn lys og bli enige om en film eller serie begge vil se. Eller så bytter dere ut film med brettspill! Vi har vært gjennom Monopol, kortspill, Uno og Den forsvunne diamant allerede. Det er såååå koselig!

4 kommentarer
  1. Fine tips, Andrea! Mange kan nok gå litt i tottene på hverandre nå! 😬 Har dere det samme kjærlighetsspråket forresten? Eller har dere forskjellige? Kanskje du kan lage et innlegg om de 5 kjærlighetsspråkene, og hva deres er? Klem! ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg