BURSDAGSFEIRING

Reklame | Annonselenker Nelly

Ah, i går hadde jeg min første dag tilbake i virkeligheten etter ferien. Det ble nok en litt for lang dag, men sånn ble det altså. Etter jobb var jeg en liten tur hjemom for å ta en raks dusj og skifte før jeg møtte resten av gjengen. Vi skulle nemlig feire Eline og Martine sin bursdag! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TOPP HER / BUKSE HER (50% RABATT + 15% EKSTRA MED KODEN “ANDREAS15”)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt lå til rette for en fantastisk feiring. Alle jentene var så fine og strålte om kapp med sola, sånn seriøst. Vennene mine er så vakre både på innsiden og utsiden <3 Eline hadde ordnet bord til oss ute på Mirabel. Jeg hadde aldri vært der før, men ryktene i forkant antydet at vi hadde noe godt i vente og heldigvis stemte det! 

Uteserveringen der var kjempestor og lå som det meste annet på Sørenga perfekt til ved vannkanten. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Kanskje jeg bare skal si det rett ut: makan til service! Det er lenge siden jeg har vært på en restaurant med så fantastisk serviceinnstilt personale. Oppmerksomme og raske servitører, god kommunikasjon dem i mellom og man følte virkelig at de satt pris på oss som kunder, selv med stappfull uteservering. 

Det skal sies at det oppstod litt problemer med serveringen av hovedretten, noe som kan være ganske kjipt når et stort og sultent bord venter i spenning på maten sin. Som regel unnskyldes det uten store problemer, men måten det ble håndtert på her var helt fantastisk! Først en beklagelse etterfulgt av både en, to og tre plaster på såret. Guri så hyggelig. Vi kommer definitivt tilbake hit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Altsåå denne pizzaen! Trøffelsalami med mozzarella og noe mer trøffelgreier, haha. Så utrolig god. Jeg kunne levd på den. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERABursdagsbarnet <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg