UKENS SPØRSMÅL / PH-VENNSKAP, REISEPLANER ++

Reklame | Nelly / Junkyard - alle lenker er annonselenker

KJOLE HER

Hvorfor kan du ikke fortsette og bo med Sofie nå som du likevel ikke skal begynne på skole?

Jeg har svart på alle spørsmål om flyttingen HER!

Hei! Når du har bestilt på Shein, har det tatt lang tid før det kommer til Norge?

Det har variert litt. Alt fra 1-2 uker. 

Hvilket kamera har du?

Olympus E-pl8 og Canon Eos 550 D med en 50mm linse 🙂

Kan du fortelle hva du skal til høsten nå? Skal du reise?

Veldig snart folkens! Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle dere alt nå, men som sagt så må ting være 100% på plass først. Dere får vite det i løpet av juli tror jeg. Da bør ting være i orden <3

Har du delt hvor du jobber eller velger du holde det privat?:)

Det holder jeg enda privat og kommer til å fortsette med det. 

Lurte på om det var mye turister i Albania?

Det var jo noe, men ikke så veldig mange. Det var ikke stappfullt liksom, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heii, synes du har fått så sykt fint hår i det siste og lurer bare på hvordan hår-rutinene dine er?

Tusen takk, det har kommet seg altså! Jeg prøver å bruke så lite varmeverktøy som mulig, samtidig som jeg bruker gode produkter både i dusjen og ved styling. Jeg stusser det cirka hver tredje måned og striper etterveksten i stede for å ta hele. Det er vel det! Jeg har et innlegg på vei med hårproduktene jeg bruker. 

Lurte på om du kunne komme med et lite tips ift. påmelding til paradise hotel. Jeg har kjempelyst til å melde meg på, men sliter litt med der det kommer “legg evnt. til en video av deg selv”, og lurte på om dette var et “must” og evnt. hva slags video jeg burde legge til? Hva slags video la du til?

Jeg la faktisk ikke til noen video, hehe. Om du skal gjøre det, noe som helt sikkert kan lønne seg, så ville jeg lagt til en video hvor du virkelig er deg selv. Snakk om noe du engasjerer deg for, ta de med på en fritidaktivitet du elsker eller bare snakk og vis hvem du virkelig er. Det er moro!

Har du noen bra serier å anbefale på Netflix?

The Good Wife, White Collar, Sons of Anarchy, Friends, Gossip Girl, Jane the Virgin, The Fosters, Modern Family, Devious Maids og Suits som jeg er helt hekta på akkurat nå!

Er du og Martine J fortsatt venner?

Ja, absolutt jeg elsker Martine <3 Gleder meg så til hun kommer hjem og vi kan henge igjen! Vi har det så gøy sammen, blir skikkelig kreative og det er alltid veldig koselig. 

Syns du Sofie har byttet ut deres vennskap med å bli bestevenninne med Ine? Føler du deg lurt av henne?

Nei, på ingen måte. Jeg tror ikke man bare kan bytte ut vennskap på den måten. Det er vel bare hyggelig at de har blitt så gode venner? Jo flere gode venner man har, jo bedre er det <3 

Hva synes du om at bloggere forteller hvor mye de tjener? 

Jeg fortalte vel det for noen måneder siden selv, så skal ikke ta noen på det akkurat haha. Folk spør jo hva andre tjener i hverdagen og i vanlige jobber også, så det er vel ikke så rart om folk lurer på hva bloggere tjener. Samtidig så skjønner jeg godt om folk som tjener mye ikke vil si det fordi det kan endre synet på dem hos sine nærmeste og sin familie i form av at de forventer mer osv. Dessverre har jeg hørt slikt skje og det er ikke kult!

OLYMPUS DIGITAL CAMERABIKINIOVERDEL HER

Har du noen reiseplaner?

Ja! Jeg reiser til Island i begynnelsen av August. 

Er møblene og pyntetingene i leiligheten noe du og Sofie har kjøpt sammen og nå må dele?

Det aller meste er Sofie sitt. Hun hadde en fullt møblert leilighet i Tønsberg da vi flyttet sammen så hun tok med seg alt hit. Like greit for min del, haha.

Hvor gammel var du da du mistet jomfrudommen din?

17. 

Så deg på byen sammen med en gutt og dere så ganske nære ut. Venn, ons eller date?

Hæææ? Når var dette? Jeg har ikke vært ute på evigheter siden før på lørdag og da var jeg verken med en mannlig venn, et ons eller en date, haha. Så ingen av delene blir det vel da. 

Ser flere av de andre ph jentene drar på ferie sammen.. Hvorfor er du aldri med? Får du ikke lov eller spør dem deg ikke?

Hvordan skal man svare på dette da… Både og? Det er ikke sånn at det er naturlig for alle å dra på ferie sammen fordi vi har vært med i samme tv-program og henger sammen fra tid til annen. Det er ingen jeg forventer å bli invitert på ferie med liksom, haha. Uansett så har jeg allerede vært med min vennegjeng og har reist både med Martine og Sofie før. 

Hvis du hadde en person i hele verden du kunne tilbrakt en dag med, hvem ville du valgt?

Ååååh, vanskelig! En del av meg vil si Harry Styles så han kan forelske seg i meg, men jeg tror jeg hadde vært så klein og forelska på samme tid at jeg bare hadde ødelagt den muligheten. Samtidig… Det er Harry! Så hadde det vært utrolig fascinerende å være med Barack Obama da, hallo liksom. Eller Michelle. Kanskje jeg får begge to om jeg tar en av de, hehe. Åååh, dette var utrolig vanskelig. Jeg klarer ikke. Harry. Eller Obama. Altså. Harry, ja det må bli Harry. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJAKKE CHEAP MONDAY / KJOLE NORR / SKO NIKE / SOLBRILLER QUAY

Hadde vært utrolig nyttig og spennende om du kunne laget en liten veggis-guide? Produkter du anbefaler og eventuelt ikke anbefaler? Hvor du kjøper mye av maten også videre?

Jaa, nå er jeg ikke vegetarianer så jeg vet egentlig ikke så mye om det. Jeg spiser generelt lite kjøtt fordi jeg ikke er så glad i det og synes generelt det blir mer og mer ekkelt så det går mye i mat uten kjøtt, men jeg bruker ikke så mye erstatning. Jeg kan allikevel anbefale vegetardeigen på Kiwi md grønn etikett, vegetarbollene fra Rema og erteburgeren fra Coop! Kjempegodt alt sammen. 

Er du religiøs?

Nei, jeg er vel egentlig ikke det. 

Når du var i Korfu, hvor var dere da? Siden du skrev at det var så fint der. Ville du reist dit på ferie? Anbefaler du det?

Jeg var på ferie der for to år siden faktisk, men da var vi på et ikke veldig fint sted så det er ikke noe særlig å anbefale. Nå var vi der bare på kvelden på vei til Albania og på dagen på vei fra. Da var vi like ved flyplassen, men fant et utrolig fint strandområde som tilhører et hotell. Nå husker jeg ikke hva det heter, men vi ba taxisjåføren kjøre oss til en strand nærme flyplassen så det kan dere gjøre 🙂

Stemmer det at du fikk sparken fra den forrige jobben din på grunn av ph?

Nei, det stemmer ikke. Sjefen min visste akkurat hva jeg skulle være med på og jeg fikk fri! Jobbet der et halvt år etter det også før jeg byttet jobb. 

Hvor er «no bra club» t-skjorta fra?

Den er fra Shein!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

NÅ FÅR DU 15% EKSTRA PÅ ALT SALG HOS NELLY VED Å BRUKE KODEN “ANDREAS15”
GYLDIG T.O.M. 5/7/18 – KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

14 kommentarer
  1. Har du noen meninger om debatten som foregår i media, angående det Stina skrev om at hun sto imot presset om å være naturlig?!

  2. Helene: Vil egentlig ikke blande meg, men her klarer jeg ikke å la være å svare så jeg velger å gjøre det på generelt grunnlag. Jeg må jo si at jeg ikke støtter slike utsagn. Personlig synes jeg det er trist når influencere generelt bruker injeksjoner og operasjoner for oppmerksomhet og klikk, rett og slett fordi det kan gjøre så utrolig mye mer skade enn hva man kanskje tror og fordi jeg personlig ikke er for å fremme et unaturlig utseende. Gjør hva du vil med egen kropp, men ikke bruk det for klikk og ikke frem det for andre. Selv er jeg glad jeg stod i mot presset om å fikse på alt og har aldri følt meg bedre enn etter at jeg tok av meg vippe- og hårextension, falske negler og fjernet restene av fillers i leppene 🙂 Det er nå meg da!

  3. Omg du er så nydelig!!! Elsker hvordan du svarer og skriver, hvordan du uttrykker deg er så utrolig bra til tider. Også det at du har en del variert på bloggen, og ikke bare viser frem alt som alltid er bra. Men du viser realiteten til et «vanlig» menneske! Elsker det, stå på

  4. The fosters og devious maids er ikke på Netflix tho 😅
   Så ene spm om tips/anbefalinger til gode serier på Netflix!
   Ha en fin dag videre! <3

  5. Hi, I am thinking about starting ing a blog, but i do not know how nor where, so my question is; how and where did you start your blog? xx

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg