EN LITEN OPPSUMMERING

Reklame | Nelly

Endelig har dagen kommet. Jeg er klar for å ta del i livet mitt igjen. Etter fire forferdelige dager i isolasjon fra omverden med sofaen som bestevenn er jeg virkelig klar for å komme meg tilbake på jobb og tilbake til hverdagen. Åh, som jeg gleder meg! Jeg er ikke 100%, men jeg er i hvert fall frisk nok til å leve igjen.

Det er vanskelig å forstå for dere som ikke kjenner meg hvor ile jeg synes det er å være syk. Ikke nødvendigvis på grunn av sykdommen, men fordi jeg er så utrolig rastløs og trenger å gjøre ting. Dere kan jo se hva jeg har brukt de siste fire dagene på så dere får litt mer forståelse, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

🤒Drukket tre liter Pepsi Max. Det er mye, særlig med take på at jeg var halvveis i koma de første 36 timene så det ble drukket mye de siste dagene. 

🤒Sett fire sesonger av Suits og blitt totalt hekta, fått crush på Mike og litt på Meghan (sorry Rachel). Det er helt sykt faktisk. Det er en sesong per dag. Nå er jeg helt hekta på alt dramaet. 

🤒Spist opp et beger med halstabletter. Er det normalt?

🤒Levd på smoothie og suppe (+litt stratosdyr). Det var først i går jeg klarte å spise noe ordentlig og herregud så deilig det var med pannekaker! Jeg elsker smoothie, men suppe… Det er godt innimellom. 

🤒Sovet enorme mengder. Det er helt sykt. De første 24 timene gjorde jeg ikke annet enn å sove, samtidig som jeg ikke sov om dere skjønner. Jeg var helt slått ut. Jeg fikk jo ikke sove på nettene fordi da var det som verst, men så sov jeg til gjengjeld hele dagen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

🤒Gått tom for dopapir. Hovedsakelig fordi det var lite igjen og litt fordi jeg har sytt meg mer de siste fire dagene enn jeg har gjort på et år. I går måtte jeg manne meg opp og gå ut av leiligheten for å kjøpe dopapir. Det gikk greit, jeg kjøpte to is også haha.

🤒Drømt om blogginnlegg og glemt idéen i det jeg har våknet. Utrolig irriterende!

🤒Nettshoppet alt for mye. Altsååååå dette er ikke bra. Å plassere meg hjemme på sofaen uten så mye å finne på er ikke lurt, da ender det fort slik. Jeg har vel sånn seks pakker på vei :))))). De er små da, lover!

🤒Ikke gjort noe som helst produktivt. Nope. Jeg har ikke klart å produsere et godt blogginnlegg en gang. Jeg håper virkelig hjernen er med meg fra nå av. 

🤒Dødd av sjalusi på alle som er ute i sola. Griner. Av. Tanken. 

🤒Bestilt voksetime. Yei! Haha, dette klarte jeg å få gjort da. Nå er timen booket og klar før min neste ferie om ni dager. Ti dager? Noe sånt. 

 

NÅ FÅR DU 15% EKSTRA PÅ ALT SALG HOS NELLY VED Å BRUKE KODEN “ANDREAS15”
GYLDIG T.O.M. 5/7/18 – KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg