TAKK FOR FORSTÅELSEN

Tusen takk for forståelsen med tanke på min lille pause. Det var nødvendig, hvis ikke hadde jeg aldri gjort det. Jeg elsker å blogge, og dere må ikke tro at dette er min vei ut av bloggverden fordi det er det ikke i det hele tatt. Jeg er tilbake for fullt! I dag har jeg fri og starter dagen med et legebesøk, deretter står trening og bloggbilder, samt et par ærend i byen for tur før jeg må sette meg ned og booke flybilletter. på torsdag reiser jeg ut av landet, men det skal jeg fortelle mer om siden. 

Som følge av min lille pause kommer uken som gikk en dag for sent, men nå er det på plass!

AKKURAT NÅ :

Nå sitter jeg med kaffekoppen foran meg og skal snart gjøre meg klar for å gå ut døren. Treningsbagen er pakket, fordi jeg skal nemlig til legen og så rett på en treningsdate med Marte. Jeg er kjempestresset for legebesøket. Dere husker at jeg var på legevakten for noen uker siden? Vel, etter det har jeg vært hos legen en gang allerede, og nå skal jeg en runde til. Det er ikke lett å finne ut hva som feiler meg, men det er åpenbart noe! Jeg håper denne legen kan klare å finne ut hva som er galt, og ikke minst gjøre det bedre asap. 

UKENS TANKE: 

Tanke og tanke… Jeg har ikke hatt like mye motivasjon for trening denne uken, og det har jeg jo faktisk tenkt mye på. Akkurat nå er det litt tiltak å komme seg dit, men selv om jeg gjør det blir det ikke de superbra øktene jeg hadde så sent som uken før. Det går opp og ned, men jeg tenker at det viktigste er at jeg kommer meg dit og gjør så godt jeg kan, så komme jeg vel over denne kneika. Det jeg ikke skal gjøre er å gi opp! Nope. 4 økter i uka skal jeg ha, gjerne fler :-).

UKENS SERIE:

Wiii,jeg kan glede dere med at jeg er ferdig med Friends for denne gang. Nå har jeg gått tilbake til en annen gammel kjenning, nemlig Sons of Anarchy. Den serien er så forbanna bra, sånn helt seriøst. Det er greit den er spennende, men det er ikke før man ser siste episode at man virkelig forstår hvor bra den er. Absolutt alt som skjer i serien har en mening, og det er en rød tråd fra start til slutt. Love it! Se den, alle sammen. 

UKENS CRAVING:

Potetgull og dip. Det har fristet mer enn sjokolade denne uken, noe som skjer veldig sjelden. Noen ganger får jeg lyst til å bare helle i meg en hel skål med dip, haha. Jeg har litt kontroll da, så akkurat det gjør jeg ikke, men det frister. 

UKENS HØYDEPUNKT:

Bursdagen min! Selve dagen var litt rar, og humøret svingte helt sykt, men det å ha bursdag er så koselig! Jeg brukte hele dagen med mine fine venner, noe som er ekstremt hyggelig. Bursdagsmiddagen på kvelden var definitivt høydepunktet. God mat og gode venner, det blir vel ikke bedre enn det? Jeg må også legge til at jeg endelig fikk shoppet litt! Jeg husker virkelig ikke sist jeg gikk i butikker for å handle, så det var rett og slett en fantastisk følelse! Det siste jeg kjøpte til meg selv var vel et skjørt i sommer, men nå ble det ny kåpe, veske, bukse, genser, bluse, sko og en fuskepels. Woho! 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Denne uken har det ikke vært ett irritasjonsmoment, men jeg har generelt vært ekstremt irritabel. Det er bare skikkelig kjedelig, særlig når jeg har vært litt sånn “hvorfor er jeg så utrolig irritabel”? Så blir jeg irritert over det. Sånn sett blir vel ukens irritasjonsmoment at jeg er såpass irritabel, haha. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Ukens spørsmål

Selv om jeg har lagt ut bilder av nippelen min er det ikke greit at nakenbilder spres 

Flauser på treningssenteret

UKENS MATRETT:

OMG! Dette blir definitivt burgeren jeg spiste på Døgnvill på bursdagen min. Jeg elsker burger, og den de har der er skikkelig digg. Det blir ekstra godt når de til og med har søtpotetchips og aioli som tilbehør, namnam. Da koste jeg meg skikkelig, herregud den maten der er så god. Jeg ble ordentlig lei meg da jeg var for mett til dessert. Døgnvill har nemlig en helt sykt digg sjokolademousse laget på mørk kakao og avokado om jeg ikke tar helt feil. Ekstremt god er den i hvert fall!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

5 kommentarer

Siste innlegg