MAT I FOKUS

God morgen, fine dere! Nå er jeg på vei til et møte med nesten alle Side2-bloggerne. Det skjer ting i bloggverden altså, så jeg er veldig spent på dette. Masse informasjon og sikkert litt diskusjon, sånn skal det være. Dette blir virkelig en lang dag. Jeg skal nemlig rett fra dette møtet og på jobb i åtte timer. Jippi! Det blir slitsomt, men med nok kaffe går det vel greit. 

I går hadde jeg en like lang, men litt morsommere dag! Det var bursdagen min, som om dere ikke fikk med dere det. Jeg er en skikkelig bursdagsjente og elsker denne dagen mer enn noen annen dag. Det er noe med full oppmerksomhet og det å unne seg akkurat hva man vil, enten det går på å gjøre ingenting eller spise fem kakestykker. Jeg hadde full dagsplan fra morgen til kveld, og mye av dette innebar mat. 

Det var først frokost-date med Marte. Utrolig koselig! Vi sees jo hver dag uansett, haha, men det var ekstra hyggelig fordi det var bursdagen min. Etter å ha kost oss med kaffe og mat vandret vi nedover Bogstadveien. Det ble kikking og litt handling. Jeg hadde ikke helt våknet enda, og formen var skikkelig dårlig så det var ikke fullt shopping-modus akkurat, men noe fikk jeg da rasket med meg.

Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg brukte god tid på å gå i butikker og bare kose meg med å handle. Jeg husker for såvidt ikke sist gang jeg handlet klær. Det var vel et skjørt i sommer en gang. Med andre ord så var det virkelig på tide med noe nytt i garderoben min!

Da Marte dro på jobb møtte jeg Martine som tok over stafettpinnen for å underholde bursdagsbarnet. Vi fikk virkelig handlet! Jeg er skikkelig fornøyd med innkjøpene mine, og gleder meg til å få vist dere hva jeg handlet. Det ble blant annet en ny kåpe på meg fordi jeg klarte å miste favoritt-kåpen min på byen i helgen! Helt forferdelig dumt, men nå er en erstatter på plass. Den er så fin, jeg tror nesten jeg er litt forelsket. Noen har den veske-greia, jeg har den samme greia for jakker! 

Vi endte opp med å spise lunsj på Olivia. Jeg er utrolig glad i den ene salaten der, så vi satt oss på uteserveringen i finværet. Det var veldig deilig, og jeg kjente at jeg virkelig klarte å slappe av og nyte dagen. Nå ble det som skulle være en liten morgen-update plutselig en veldig lang, men sånt skjer. Senere på kvelden dro vi ut og spise, og jeg skal vise dere bilder senere i dag!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg