DET GÅR EN STUND MELLOM HVER GANG

God morgen, kjære lesere ❤

Jeg ser at innlegget jeg skrev om gutter og menns kvinnesyn virkelig skapte engasjement, og det er alltid moro! Det at jeg skriver noe som folk har en mening om, og tar til kommentarfeltet for å diskutere gjør at jeg blir fornøyd. Om de er enige eller ikke spiller ingen rolle, men at de bryr seg og mener noe om hva jeg har skrevet gjør meg veldig fornøyd! Jeg føler virkelig jeg traff noen med det innlegget, både på en positiv og negativ måte. Jeg har fått så mange koselige meldinger og ros fra kvinner, og jeg har også notert meg en del ganske sinte menn i kommentarfeltet. Da gjør jeg vel noe rett, tenker nå jeg. 

I går hadde jeg en kjempefin dag! Vi ble plutselig en stor gjeng fra Paradise som møttes og hang sammen på dagen. Det var ganske tilfeldig at vi ble så mange, men alle hadde laget avtaler med hverandre så til slutt endte vi opp sammen i leiligheten vår. Det var skikkelig hyggelig å se de jeg ikke hadde sett på en stund som Henote, Teele og André. Selv om de fleste av oss bor i Oslo skjer det så mye på forskjellige kanter at det fort går en stund mellom hver gang vi har tid til å treffes, så jeg er er veldig glad for at vi fikk det til i går! Helt tilfeldig og greier, det er jo litt morsomt. 

Nå skal jeg snart på jobb hvor jeg blir værende frem til i kveld. Da kommer mamma på besøk for å se den nye leiligheten, og vi skal spise middag sammen før hun drar tilbake til Larvik. Det blir sikkert koselig!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg