HØSTSNAKK OG OUTFIT

Reklame | annonselenker Nelly

Hei, dere 🤍 Nå var det lenge siden sist jeg var her for å prate med dere!

SOLBRILLER HER – GENSER H&M – BLAZER HER 

Jeg har vært hjemme i fire dager og ligget rett ut med forkjølelse (ikke covid, negativ test der), noe som er utrolig kjedelig. Jeg hadde glemt hvordan det er å være syk! Det er så lenge siden sist. Blir ikke syk med nedstengt samfunn, munnbind, avstand og håndsprit haha. Sist jeg var syk var faktisk i januar/februar 2020, morsomt.

Det skal sies at jeg nesten alltid blir forkjøla i disse overgangsmånedene… Alltid når det går fra vinter til vår og fra sommer til høst. Jeg sliter litt med å kle meg i disse dager 😅 Så det kom ikke akkurat som en overraskelse, men fortsatt grusomt kjedelig og ekstremt dårlig timing.

Morten og jeg reiser egentlig til København på fredag, så den store skrekken i heimen nå har vært at han skal bli smittet og bli dårlig så vi ikke får dratt. Grunnen til at vi reiser er jo fordi han skal løpe halvmaraton i København maraton! Hvis jeg ikke føler meg 100% bra innen fredag så reiser Morten bare alene til København så det viktigste her er at han holder seg frisk. Så her har vi levd separate liv de siste dagene. Jeg har blitt henvist til sofaen på nattestid og han har holdt seg så langt unna meg som overhodet mulig, haha. Det er første gang jeg har savnet et ekstra soverom i leiligheten. Det kunne jo gjort ting litt lettere, men, men. Sofaen har vært grei nok den.

Heldigvis er jeg bedre i dag da, så dette går veien! I dag fikk Trulte til og med en tur til St. Hanshaugen parken. Det begynner å bli en stund siden sist, stakkars. Jeg har tatt morgenturen, men de har vært akkurat nok til ta hun har fått gjøre det hun må. Så har jeg gått inn igjen og lagt meg på sofaen mens Morten har tatt styringen resten av dagen.

VESKE NUNOO – BOOTS PAVEMENT (fjorårets)

Okei, nok om det! La oss snakke om noe gøy. HØSTEN! Jeg har glemt hvor fantastisk flott Oslo er på høsten. Herregud, som jeg elsker Oslo på høsten. Nå har jeg fått en påminnelse om hvorfor dette er min favorittårstid. Det var like før jeg byttet fra høst til sommer, men nei. Det finnes ikke noe finere enn høsten.

Jeg elsker luften nå! Den er så kjølig og frisk. Jeg føler jeg våkner og får masse påfyll av energi i det jeg går ut døren. Solen skinner, bladene skifter farge.. Det er så vakkert. For ikke å snakke om høstklær, ååååh så mange fine klær. Jeg har allerede klikket hjem litt til høstgarderoben, ja. Vil dere se? Jeg kan lage et innlegg!

Ja, så har vi seriekvelder, turer ute i naturen (elsker det på høsten, ikke sommeren.. For mye inntekter og for varmt), ostekvelder, rødvin, kåper, kaffe. Så mye digg som jeg forbinder med høsten og denne høsten skal bli så bra. Endelig tilbake i Oslo 🍁

Det var så hyggelig å dele litt her igjen! Jeg blir så inspirert på høsten så hvem vet, plutselig dukker det opp mer her. Det kommer i hvert fall et innlegg med høstnytt!

0 kommentarer

Siste innlegg