9 ROMANTISKE TING DU KAN GJØRE FOR KJÆRESTEN I HVERDAGEN

❤️ Overrask med favoritt-middagen. Det er så koselig! Lag det kjæresten din liker aller best i hele verden og ha det klart når han eller hun kommer hjem fra jobb, trening eller hva det nå måtte være. Det er i hvert fall noe vi matglade mennesker setter veldig pris på.

❤️ Tenn lys i hele leiligheten før kjæresten står opp. En venninne av meg fortalte om dette og jeg smeltet. Det er en så liten ting, men det betyr så mye. En sånn liten koselig greie kan plutselig snu en dårlig dag, og det er en fin måte å vise at du tenker på kjæresten din. Ekstra koselig er det nå som det faktisk begynner å bli ganske mørkt på morgenen.

❤️ Gjør noe som egentlig ikke er din “oppgave” i hjemmet. Hverdagsromantikk på sitt beste spør du meg 😅 Jeg blir så glad når Morten plutselig gjør et eller annet hjemme som jeg ikke hadde regnet med at han skulle gjøre. Det kan være noe så enkelt som å sette på en klesvask eller ta ut av oppvaskmaskinen.

❤️ Fresh dere opp, lag deilig mat, dekk på bordet, tenn lys og legg bort mobiler. Dette er så koselig og så enkelt! Dere gjør egentlig det dere pleier, lager middag og spiser den, men dere gjør det på en mye koseligere måte. Kle dere litt fint, sett dere ved spisebordet, tenn lys, dekk på fint, kanskje sett på litt musikk i bakgrunnen og for all del skru av tven og legg bort mobiler!

❤️ Arranger en overraskelses-date. Dette er koselig! Du må sjekke at kjæresten din ikke har planer da, men det er vel ganske lett å fiske etter. Planlegg noe koselig og overrask kjæresten med at dere skal gjøre det NÅ (eller om et par timer hehe). Det kan være at dere skal ut for å spise og du spanderer, dra på kino, stand up, spille bowling, ja hva som helst. Noe dere begge synes er gøy.

❤️ I stede for å se film hjemme på sofaen, dra på kino. Det er noe med det å komme seg ut innimellom. Selv om det er sååå deilig å se film på sofaen, så blir det mer date av å dra ut og gjøre noe. Kjøp billetter til en film du vet kjæresten vil like og overrask! Jeg er glad i overraskelser, haha. Eller planlegg det er mer deres stil 😉

❤️ Staycation! Book hotellrom i byen du bor i og kom dere bort for en romantisk kveld på hotell. Noen ganger må man bare være et annet sted enn hjemme for å pleie kjærligheten.

❤️ Massasje slår aldri feil. Hvem vil ikke ha massasje liksom? Igjen ber jeg dere tenne lys og sette på musikk. Det gjør så mye for stemningen! Bruk noe deilig massasjeolje og bytt på å massere hverandre.

❤️ Sett på romantisk musikk, tenn lys og ta på deg noe sexy. Okei, jeg ser at musikk og lys går igjen i nesten hvert punkt, men det går bra haha. Yesss, hvem vil ikke ha denne overraskelsen? Tenn lys i hele leiligheten, sett på romantisk musikk i bakgrunnen og kom deg inn i noe sexy undertøy eller en body for eksempel. Så kan du stå klar og overraske kjæresten som kommer hjem fra et eller annet.

Hva er deres beste tips?

12 kommentarer

Siste innlegg