NÅ STARTER DET

Wæææh, dette er så spennende! Tenk at i dag får dere se den aller første episoden av Love Island sendt i Norge noensinne og jeg er med på nettopp dette. Jeg håper i alle fall jeg er det, haha. Jeg vet jo faktisk ikke det 100% sikkert enda, men det jeg vet er at jeg nå befinner meg på Gran Canaria og er klar for å sette i gang med det hele. 

Jeg er så utrolig spent, gira og litt redd for å være helt ærlig. Sånne ting er alltid skummelt, men samtidig ekstremt spennende. Det viktigste er at jeg gleder meg ti ganger mer enn jeg gruer meg og jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at dette faktisk skjer. Nå er jeg virkelig klar for å sjekke inn i villaen og starte jakten på drømmemannen min. Tenk så sykt om jeg faktisk møter han der inne da. Dette har jeg tenkt mye på. Hvor sykt det faktisk er om jeg får min første kjæreste via et realityprogram, haha. Det hadde faktisk vært litt typisk meg. Jeg trenger et push som dette og jeg håper virkelig at dette blir en helt fantastisk opplevelse. 

Husk å følge med på TV3 i kveld og stem, stem, stem på meg på alt moro når dere har mulighet til det! PS. husk at jeg hater å danse, haha. Åååh, jeg håper dette blir kjempebra og at dere kommer til å like det. Vi sees (kanskje) på skjermen i kveld  <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg