SLIK SPARTE JEG PENGER DA JEG SHOPPET TIL LOVE ISLAND

Reklame | Annonse Nettbonus.no

Hei, fine! Nå er jeg sikker på at jeg savner dere masse. Okei, jeg har ikke vært borte så lenge da. Så dere premieren på søndag? Jeg håper det og jeg håper dere vil fortsette å følge med videre i sesongen, i alle fall så lenge jeg er med 😉 

Før jeg dro handlet jeg som dere vet inn masse nytt. Det er gøy å føle seg litt ekstra fin når man skal slike ting! Kjolen jeg har på meg på bildet over er her fra NA-KD og skoene er fra Nelly. Hvis du kjøper dette via Nettbonus.no så kan du faktisk spare ganske mye. Du får nemlig bonus hver gang du handler i en av de nærmere 200 butikkene Nettbonus.no har på siden sin! 

Det er helt gratis å registrere seg og superenkelt å bruke. Personlig handler jeg alltid via Nettbonus.no hvis jeg skal nettshoppe i en av butikkene de fører fordi hallo, hvem vil vel ikke spare penger når man kan spare penger? Du får faktisk mellom 4 og 7 prosent bonus i de aller fleste butikkene hos Nettbonus.no og det blir fort en god del penger om man shopper litt. 

SLIK FUNGERER DET:

1. Registrer deg på Nettbonus.no HER, det er helt gratis!

2. Finn butikken du vil nettshoppe i under “Butikker” på siden. Du finner alle mulige nettbutikker, alt fra trening, klær og sminke til reise, blomster og teknikk. 

3. Shop via Nettbonus.no og spar opp bonus som du senere får utbetalt til din konto. 

4. Del med andre og tjen penger. Tips en venn og få 100 kroner i bonus. På “Min Side” kan du scrolle ned og finne din unike vervekode som gir deg 100 kr i bonus når venner som har registrert seg via din verkekode har tjent opp 100 kroner i nettbonus!

Er ikke dette bare helt fantastisk? Nettbonus.no har flere av mine favorittbutikker, blant annet Nelly, NA-KD, Lindex, BikBok, Ellos, Kondomeriet, Bubbleroom og mange fler! Så nå er det bare å shoppe i vei samtidig som du tjener penger altså. 

Som en liten ekstra bonus til dere fra meg fordi jeg elsker dere så trekkes det ut en vinner som får et gavekort fra Nelly på 1000 kroner! Registrer deg på Nettbonus.no og en heldig vinner vil bli kontaktet av dem! Lykke til <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg