SLIK VET DU AT HAN LIKER DEG

Reklame | Annonselenker Nelly / Spons Kouture

KJOLE KOUTURE HER / SKO HER 

ØYEKONTAKT. Har dere i det hele tatt øyekontakt? Søker han den? Hvis du får det dype blikket (du vet hva det er når du får det) så er det et veldig godt tegn på at han liker deg. Det er nesten som han prøver å se rett inn i sjelen din. Overraskende sjarmerende.

HAN TAR INITIATIV. Spør han deg om dere skal møtes? Vil han henge med vennene dine? Sender han deg ofte melding? Alt dette er tegn på at han faktisk har lyst til å være med deg! Hvis gutten tar initiativ så betyr det at han er interessert. 

HAN VIL VÆRE NÆR DEG. Et godt tegn på at han liker deg er om dere er ute i offentligheten sammen og han legger armen rundt deg, stryker på deg, tar deg i hånden og andre fysiske tilnærminger. Det trenger ikke være så mye, men det er en slags måte å vise at du er med han. Det høres steinalder-aktig ut, men samtidig er det litt søtt. 

HAN HUSKER DETALJER. Hvis du fortalte han om noe som egentlig er en bagatell, men som var irriterende eller morsomt for deg er og da og han husker det lenge etterpå betyr det at han faktisk lytter til deg og interesserer seg. De fleste glemmer fort hva andre forteller om dagen på jobb med mindre det skjedde noe skikkelig spennende, men hvis han gjør det så ta det til deg. 

KROPPSPRÅK. Ser han på deg for å se din reaksjon etter å ha dratt en spøk? Det er fordi han vil se reaksjonen din med en gang, noe som igjen betyr at din mening er viktig for han. En annen ting her kan være å se at pupillene hans utvider seg. Det kan være litt vanskelig, men enjelte forskere hevder at pupollene til mennesker utvider seg om de er interessert i en annen person (ville ikke tatt denne helt for god fisk, men…). Så er det litt tilbake til punktet over her. Han struker deg over armen, legger hånden sin på deg og andre fysiske tilnærminger.

HAN FLØRTER MED ANDRE JENTER FORAN DEG. Denne er faktisk helt idiotisk og jeg blir så oppgitt, men for enkelte gutter gjelder dessverre dette også. Noen tenker at dette er en fin måte å finne ut om du liker dem på, så de begynner å flørte med andre jenter foran deg på. Én måte å finne ut om han faktisk flørter eller om han gjør det fordi han liker deg er å følge litt med på han. Ser han bort på deg mens han gjør det? Da er det for å se din reaksjon. Du kan også se om du finner en måte å gå ut av rommet på, men samtidig finne et sted å se på han og jenta han flørter med. Hvis han slutter å flørte med henne når du er ute av rommet er det nettopp av denne idiotiske grunnen. Altsåååå, gutter. Skjerpings, denne er bare barnslig og irriterende.

HAN INTERESSERER SEG FOR DINE INTERESSER. Hvis han plutselig begynner å interessere seg for dine interesser er det et veldig godt tegn, særlig om det er noe han vanligvis aldri har brydd seg om. Da er det fordi han liker deg og vil vite mer om det du synes er interessant. Søtt, eller hva?

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg