TO DATER PÅ ET PAR DAGER

De siste dagene har jeg gjort noe jeg har vært alt for dårlig på den siste tiden. Jeg vet ikke om jeg noen gang har vært ordentlig god på det, men jeg prøver i hvert fall å gjøre en bedre innsats nå, og det er jo så utrolig koselig hver gang. I løpet av et par dager har jeg vært på middagsdate hos to forskjellige venninner! Det er noe med sommeren som gjør det ekstra koselig å sosialisere seg, og når jeg blir invitert på middag er det lite som frister mer. Som jeg skrev tidligere så er jeg ikke så veldig glad i å lage mat, så det å komme til ferdig middag er rett og slett fantastisk!

I går var jeg på besøk hos Emilie som akkurat har overtatt en ny leilighet. Den var så fin at jeg ble skikkelig sjalu. Hun bor nå i en stor, lys leilighet med masse takvinduer og en stur balkong ut mot bakgården. Hun har vært litt uheldig med leilighet tidligere, så jeg er ordentlig glad for at hun endelig har funnet seg ordentlig til rette. Det er ikke så langt unna min leilighet, så det er absolutt et pluss. 

Hun disket opp med en skikkelig digg mangogryte, og jeg spiste til jeg nesten sprakk. Det er så typisk oss, når noe er godt klarer vi ikke slutte selv om vi egentlig har fått nok, haha. Jeg skal spørre henne om oppskriften og prøve meg på denne selv en dag, for den var ordentlig god og mettende. Jeg har blitt veldig glad i mango og kylling om dagen, så dette var midt i blinken. Nå må jeg snart invitere de på middag. Jeg tenker kanskje å invitere til tapaskveld en dag om ikke så alt for lenge. Det hadde vært skikkelig koselig!

8 kommentarer

Siste innlegg